Premiul „Best Product” din cadrul competitiei Innovation Labs 2018 a fost castigat de echipa WakeZ

Scris de 

Aplicaţia WakeZ se adresează oamenilor activi, de orice vârstă, pentru care timpul este preţios şi calitatea vieţii este un vector important. Oamenii cu un program strict şi aglomerat pentru care contează fiecare moment al zilei, care au nevoie de odihnă dar nu pot sacrifica timp, vor observa un beneficiu semnificativ folosing WakeZ.

 

Mai exact, aplicația îți monitorizează pulsul și determină în ce etapă a somnului ești. Apoi, dă semnal ceasului să vibreze după anumite tipare, pentru a-ți manipula creierul și pentru a-i induce o stare de somn profundă și odihnitoare.

 

„Am avut un mare succes ieri – Best Product Award la Innovation Labs 2018 – WakeZ. Meritul nu este doar al meu, ci al echipei frumoase care a muncit foarte mult pentru asta. Eu doar am ilustrat această muncă în cel mai bun fel în care am putut. Dar NIMIC nu se putea întâmpla fără ajutor, interes, energie şi susţinere pe care le-am primit din afară echipei. Şi pe oamenii ăştia super faini trebuie să îi cunoaşteţi.

Ziceam astăzi că mă găsesc pe un teren necunoscut şi asta mă face nesigur. Imediat mi-au sărit în ajutor Ion-Gheorghe Petrovai şi Mircea Vădan. Ei ne-au fost alături de la bun început cu sfaturi şi suport, uşi deschise pretutindeni şi fac asta în continuare. Ei sunt FreshBlood. Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca este partenerul nostru de încredere şi ne pune la dispoziţie super resurse, fără care am fi doar nişte tineri cu o idee. Evident, acest parteneriat este catalizat cu brio de ASAIH – Academia Studenţească de Antreprenoriat “Iuliu Hațieganu”.  Am învăţat de la Ionuţ Tata să nu accept niciodată un refuz şi că mereu există o soluţie în business. Am învăţat să gândesc mai agresiv şi să îmi ating obiectivele.

Când sunt pierdut sau deznădăjduit, Lorena Macnaughtan e mereu acolo să mă inspire şi să mă încurajeze, să îmi pună pe tavă super oportunităţi.” a transmis Zaki Milhem.

 

Citeste si:

---> Vrei sa mergi la iCEE.fest 2018 ? Digitalgoal.ro iti ofera un discount de 10%

---> UBB'ul va avea peste 8000 de locuri la buget pentru admiterea din acest an

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.