Stand up cu Nicu Bendea si Mane Voicu @ 15 martie Cinema Victoria

Scris de  Mar 07, 2014

Festivalul internaţional de stand-up comedy, FISC 2014, se apropie cu paşi repezi, iar organizatorii promit mai mulţi artişti naţionali şi internaţionali, mai multe scene şi mai multă comedie. Pâna atunci însă aceştia ne promit câte un show de stand-up comedy pe cinste, lunar, la Cinema Victoria.

 

Seria de show-uri va fi deschisa sâmbătă 15 Martie începând cu ora 20:00 de bine cunoscutul comediant clujean Nicu Bendea şi caştigătorul competiţiei de Open Mic FISC 2013, Mane Voicu.

 

Nicu Bendea este cel mai cunoscut comediant de stand-up din Transilvania. A inceput să înveţe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar şi din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă, însă posedă un umor autentic şi spontan. Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scenă în 2004, an în care a devenit membru al  trupei de umor „Comedica“. Din februarie 2012 Nicu Bendea işi distrează şi binedispune telespectatorii cu emisiunea “Tonik Show” difuzată pe Transilvania Look TV.

 

Mane Voicu s-a apucat de stand-up comedy la 16 ani, a făcut spectacole în toate oraşele mari ale României şi este câştigătorul competiţiei de Open Mic FISC 2013.

 

Biletele pot fi achiziţionate începând cu data de 10 martie de la caseria Cinema Victoria, între orele 15:00 – 22:00 şi în seara spectacolului, preţul unui bilet fiind de 20 lei.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook