O veste minunata pentru studentii de la Farmacie din Cluj

Scris de 

Se pare că avem vești foarte bune pentru viitorii farmaciști ai Clujului nostru. Un lanţ de farmacii cunoscut în România a lansat programul Bursele de Excelenţă, adresat studenţilor din anii 4 şi 5 de la facultăţile de Farmacie din 10 centre universitare din ţară: Arad, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Târgu Mureş şi Timişoara. Studenţii vor fi integraţi într-un program de învăţare practică în farmacii, timp de o lună. Dintre aceştia, vor fi selectaţi cei mai buni tineri, care vor primi o ofertă fermă de angajare în lanţul de farmacii.

Înscrierea în program se face în baza unui eseu despre motivaţia de a fi farmacist, la recrutare @farmaciiledona.ro. Studenţii cu cele mai bune aplicaţii vor fi incluşi într-un program educaţional care prevede instruire din partea unor farmacişti cu experienţă pe parcursul unei perioade de o lună de practică. Cei mai buni tineri vor fi angajaţi de Farmaciile Dona după ab-solvirea Facultăţii de Farmacie.

 

În plus, aceştia vor beneficia de un amplu program de pregătire, plan de dezvoltare a carierei pe termen mediu şi lung, concediu plătit pentru pregătirea şi susţinerea examenului de licenţă şi posibilitatea de a accesa în câţiva ani poziţii de management în cadrul companiei.

 

 

Sursa: cugetliber.ro

Sursa foto: eangajare.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook