BEST Training Week @ 6 - 11 mai 2014

Scris de  Apr 30, 2014

În perioada 6 - 11 Mai, organizația studențească BEST Cluj-Napoca organizează în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj Napoca BEST Training Week, o săptămână de traininguri destinate studenților politehniști și nu numai.

 

Scopul principal al acestui eveniment este de a oferi studenților ocazia de a-și dezvolta cunoștințele acumulate la facultate prin traininguri specializate realizate de traineri profesioniști de la companii, firme de training sau alte organizații studențești. Trainingurile sunt ocazia perfectă de a intra în contact cu anumite concepte noi care nu sunt întâlnite în cadrul cursurilor.

Traininguri tehnice și nu numai

BEST Training Week debutează marți, 6 mai, în fiecare zi desfășurându-se cel puțin 3 traininguri. Vor fi atât traininguri tehnice, în care participanții vor avea ocazia să învețe metodologii de dezvoltare a proiectelor (SCRUM), limbaje de programare noi (PHP, Java pentru Android), modele de proiectare consacrate (MVC, MVVM), dar și traininguri de soft skills, unde calități precum cea de a fi un bun negociator, de a-și organiza timpul, de a fi un bun antreprenor, comunicator, lider, coechipier sau orator vor putea fi îmbunătățite.

 

Pe lângă toate acestea, vor fi și workshopuri în care cei prezenți vor putea afla cum să urmeze eficient pașii pentru angajare, cum să-și întărească relațiile profesionale, sau cum să treacă de la hobby la job. Nu în ultimul rând, cei interesați de fotografie vor putea afla mai multe despre fotografia în lumina naturală.

 

Pentru a se înscrie la eveniment, studenții trebuie să acceseze site-ul http://btw.BESTcj.ro, unde vor găsi mai multe detalii despre fiecare training în parte. Data limită pentru înscrieri este 3 mai, locurile fiind limitate. Partenerii evenimentului sunt ISDC, Emerson, Skobbler, iQuest și KPMG.

 

Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.