Invata sa traiesti sanatos la Living Fit pe 18 mai

Scris de  Mai 15, 2014

Asociaţia INFitness va da, pe 18 mai, startul primei ediţii a evenimentului de sport şi nutriţie Living Fit, la Cluj Napoca, pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste 1000 de participanţi.

 

Sub deviza “Passion for a healthy life”, Asociaţia INFitness lansează prima ediţie a evenimentului Living Fit – primul concept de acest fel din Transilvania, ce reuneşte pe aceiaşi scenă sportul şi nutriţia. Evenimentul, dedicat deopotrivă pasionaţilor şi amatorilor de sport are menirea de a promova un stil de viaţă activ şi echilibrat. Programul condus de 27 de instuctori de top, din 4 tări, cuprinde 56 de antrenamente şi clase precum: cycling, portdebras, kangoo jumps, capoeira, deepWork şi altele. Agenda este completată de 8 seminarii de nutriţie şi sănătate şi de o expoziţie.

Programul cuprinde şi o componentă socială, realizată prin organizarea unei competiţii de echipă ce presupune parcurgea unui traseu de 10 probe consecutive, cu scopul de a genera fonduri pentru o cauză socială. Acestea vor fi direcţionate în fondul deschis de Fundaţia Comunitară Cluj, pentru a susţine participarea lui Dacian Makzin la Jocurile Mondiale de tenis de masă pentru paralimpici, desfăşurate în septembrie 2014, la Beijing.

 

“Sportul înseamnă calitatea vieţii şi esenţa dezvoltării armonioase a întregului nostru viitor. Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos include automat sportul, întregul motor al sănătăţii. Ne datorăm nouă înşine să ne descoperim limitele propriului corp, să ne îmbunătăţim şi să ne prelungim viaţa, care este iar sportul este pentru a-l parcurge cu succes” – spune Lucian Moldovan, Gold Schwinn Cycling Instructor în cadrul evenimentului Living Fit.

 

Living Fit se doreşte primul pas dintr-un program mai amplu, organizat sub deviza „Pasiune pentru o viaţă sănătoasă”, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Înscrieri şi bilete, pe www.livingfit.ro.

 

Despre: INFitness este o asociaţie sportivă care are ca scop realizarea unui interes de grup, prin promovarea unui stil de viaţă sănătos ce presupune o alimentaţie sănătoasă, corectă şi practicarea sportului de masă în rândul populaţiei de toate vârstele, în special în rândul tinerilor.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.