Siemens va angaja la Cluj peste 210 persoane

Scris de  Aug 28, 2014

Siemens, una dintre cele mai importante companii de inginerie electrică din lume, își extinde prezența pe piața din România prin inaugurarea unui nou centru de cercetare și dezvoltare-R&D în Cluj-Napoca, unde va angaja 210 persoane în următorii trei ani, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Noul centru R&D va funcționa sub brandul companiei subsidiare Evosoft, iar inaugurarea sediului presupune o investiție de peste 4,5 milioane euro și include costuri aferente chiriei pe următorii cinci ani, costuri de amenajare și investiția inițială în infrastructură. Suma nu include cheltuielile cu viitorii angajați.

 

Potrivit sursei citate, până în 2017, compania intenționează să angajeze 210 persoane, care vor lucra în proiecte globale de dezvoltare de software și produs pentru toate diviziile Siemens. Sediul Siemens din Cluj-Napoca ocupă integral clădirea B a Liberty Technology Park Cluj, pe o suprafață de peste 3.000 mp. Realizarea întregului proiect, de la concept la execuție, a fost integral coordonată de dezvoltator, care a predat la cheie spațiul la începutul lunii august 2014, conform planului inițial.

 

Compania a demarat, deja, angajările în municipiul Cluj-Napoca prin intermediul unei ample campanii de recrutare, ce se desfășoară prin platformele de recrutare online, parteneriate cu universitățile cu profil tehnic din oraș, prezența la târgurile de joburi locale și prin intermediul companiilor locale de recrutare. Majoritatea pozițiilor deschide sunt pentru dezvoltatori de software sau produs și testeri.

 

Sursa foto: davisexporters.com

Ultima modificare Joi, 28 August 2014 10:26
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.