Vernisaj de pictura la UBB: „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ”

Scris de  Oct 25, 2017

Universitatea Babeş-Bolyai, în parteneriat cu Universitatea de Artă şi Design Cluj-Napoca, vă invită la deschiderea expoziţiei de pictură „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ”, eveniment din seria manifestărilor artistice dedicate viitorului Centru de Artă Contemporană (ECCA).

 

Vernisajul expoziţiei va avea loc joi, 26 octombrie 2017, de la ora 14.00, în incinta Galeriei Paul Sima, din cadrul Clubului Casei Universitarilor (str. Em. de Martonne, nr.1). Expoziţia va fi deschisă în perioada 26 octombrie – 29 noiembrie 2017.

 

Proiectul expozițional „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ” continuă propunerile de prezentare a unor abordări contemporane și actuale ale picturalului contemporan. Realizarea acestei serii de proiecte are loc atât în centrele dedicate evenimentelor artistice, cât și în parteneriat cu unele dintre spațiile muzeale reprezentative, instituții care găzduiesc și susțin proiecte ale artiștilor.

 

Citeste si:

---> Top 5 Alimente De Evitat Pentru Ca Intensifica Stresul

---> Noneconomistii pot avea parte de educatie financiara oferita de BNR si UBB

Ultima modificare Miercuri, 25 Octombrie 2017 09:29
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.