Incep filmarile pentru scurt-metrajul „777”, un film despre dependenta fata de jocurile de noroc

Scris de 

Incep filmările scurt-metrajului „777”, un proiect artistic ce dorește să atragă atenția asupra dependeței față de jocurile de noroc. Realizat de către o echipă de tineri studenți ai Universității Babeș-Bolyai în colaborare cu Asociația Persona, filmul reprezintă debutul acestei echipe pe scena cinematografiei românești. FIlmările încep la 3 zile după finanțarea cu succes a proiectului prin intermediul platformei de crowdfunding Creștemidei.

„777” este un scurt-metraj independent construit în jurul ideii tip a day in the life, abordând teme și idei precum dependența, izolarea, violența fizică, pierdera credinței și viața într-un mediu social defavorizat. Povestea îl are în centrul ei pe Ghiță, un om care a pierdut aproape tot ce are din cauza dependenței lui pentru aparatele de jocuri de noroc (slot machines): de la locul de muncă, până la familia și locuința sa. Acesta nu reușește să găsească nicio scăpare din acest impas și se hotărăște să apeleze la ajutorul divin.

               

Suntem foarte dornici și nerăbdători să ne apucăm de treabă. Vom începe din data de 16 Aprilie, filmările având o durată de 6 zile; întregul film o să fie realizat în Cluj. Flimările o să reprezinte o adevărată provocare pentru toată echipa, dar suntem convinși că vom face față cu bine” a declarat Aron Rudics, scenaristul și regizorul din spatele proiectului.

               

Asociația Persona este o organizație cu profil social şi cultural. Obiectivele Asociației Persona sunt încurajarea participării la activități cultural-artistice, dezvoltarea interesului pentru culutură şi artă, psihoterapie prin artă, dezvoltarea sentimentului de apartenență la grup şi societate, încurajarea participării la activități sociale şi caritabile, stimularea colaborării voluntare, promovarea sănătații. Prin constanta orientare a activității spre societate şi nevoile acesteia, Asociația Persona a format un spațiu public constructiv de comunicare, formare şi schimb.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.