Porsche Engineering Romania cauta sa-si mareasca echipa de ingineri de la Cluj

Scris de  Mar 08, 2017

Porsche Engineering România, cea mai tânără subsidiară a Porsche Engineering Group GmbH, și-a atins primul obiectiv de recrutare, de 20 de angajați. Anul acesta, compania își propune să extindă și mai mult subsidiara sa locală, ducând, în același timp, parteneriatul cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca la următorul nivel, prin lansarea programului de Masterat în inginerie auto.

Acum, după ce am pus bazele echipei noastre din România, avem planuri mari și ne dorim să păstrăm același ritm de creștere. Până la sfârșitul acestui an, ne propunem să avem o echipă solidă, de peste 70 de angajați, la subsidiara noastră din Cluj-Napoca.declară Malte Radmann, Managing Director Porsche Engineering Group GmbH.

Candidații eligibili trebuie să fi absolvit o facultate de inginerie auto sau software și / sau să aibă experiență în dezvoltarea de software, testare sau inginerie auto. Aceștia trebuie să vorbească fluent limba engleză, în timp ce cunoașterea limbii germane reprezintă un avantaj.

Numai în 2016, Porsche Engineering România a acordat 15 burse celor mai buni studenți de la specializarea Inginerie Auto de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, cu scopul de a sprijini excelența academică și de a încuraja tinerii talentați să urmeze o carieră în acest domeniu după absolvire. Anul acesta, compania va acorda alte 25 de burse studenților cu cele mai bune rezultate din programele de licență și masterat ale UTCN.

În 2017, Porsche Engineering România duce parteneriatul său cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca la următorul nivel, prin lansarea nou program de Masterat, dedicat tuturor celor interesați de o carieră în domeniul ingineriei auto. La momentul actual, compania pregătește curriculum-ul, în colaborare cu profesorii Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

 „Anul acesta, ne propunem să ne consolidăm prezența pe piața românească, prin extinderea echipei noastre de dezvoltare software. De asemenea, suntem conștienți de faptul că studenții de top de astăzi sunt inginerii de succes de mâine, cei care vor schimba modul în care ne conducem mașinile în viitor. Prin urmare, vom continua să le sprijinim realizările cu burse, să organizăm seminarii și cursuri în universități și, începând din această toamnă, vom lansa un program complet nou de Masterat în inginerie auto.” spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.