Studentii protestatari UBB, monitorizați de SRI?

Scris de 

Noi vești aduce dimineața aceasta în legătură cu studenții protestatari de la UBB. Un anumit serviciu, aparținând statului român, i-a monitorizat pe studenții are au pus la cale ocuparea sălii Nicolae Iorga, din cadrul UBB Cluj, în ultimele săptămâni.Dezvăluirea a fost făcută chiar de prorectorul Ioan Bolovan, din cadrul UBB Cluj.

 

”Ocuparea sălii UBB Cluj de marți seara, a fost premeditată cu cel puțin 10 zile înainte. Avem o adresă din data de miercuri, 20 martie, de la ora 16.23, de la Prefectura județului Cluj, prin care ni s-a atras atenția că în data de 21 martie și 26 martie urmează să fie ocupată sala Iorga. Pe baza informațiilor pe care instituțiile abilitate ale statului le-au avut cu 10 zile înainte, pentru că unii studenți s-au lăudat că au primit bani pentru ce au făcut în 21 martie și pentru ce urmau să facă”, a spus, miercuri dimineața, Ioan Bolovan la întâlnirea cu studenții protestatari.

 

OCCUPY UBB! Studenții care au ocupat UBB au dormit acolo. Profesorii s-au solidarizat cu ei.

 

Bolovan nu a precizat ce ”instituții abilitate” ar putea să îi fi interceptat pe studenți, dar cel mai probabil este vorba despre SRI.

 

Surs: stiridecluj.ro

Sursa foto:beta.cluj4all.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook