Studentii protestatari UBB, monitorizați de SRI?

Scris de 

Noi vești aduce dimineața aceasta în legătură cu studenții protestatari de la UBB. Un anumit serviciu, aparținând statului român, i-a monitorizat pe studenții are au pus la cale ocuparea sălii Nicolae Iorga, din cadrul UBB Cluj, în ultimele săptămâni.Dezvăluirea a fost făcută chiar de prorectorul Ioan Bolovan, din cadrul UBB Cluj.

 

”Ocuparea sălii UBB Cluj de marți seara, a fost premeditată cu cel puțin 10 zile înainte. Avem o adresă din data de miercuri, 20 martie, de la ora 16.23, de la Prefectura județului Cluj, prin care ni s-a atras atenția că în data de 21 martie și 26 martie urmează să fie ocupată sala Iorga. Pe baza informațiilor pe care instituțiile abilitate ale statului le-au avut cu 10 zile înainte, pentru că unii studenți s-au lăudat că au primit bani pentru ce au făcut în 21 martie și pentru ce urmau să facă”, a spus, miercuri dimineața, Ioan Bolovan la întâlnirea cu studenții protestatari.

 

OCCUPY UBB! Studenții care au ocupat UBB au dormit acolo. Profesorii s-au solidarizat cu ei.

 

Bolovan nu a precizat ce ”instituții abilitate” ar putea să îi fi interceptat pe studenți, dar cel mai probabil este vorba despre SRI.

 

Surs: stiridecluj.ro

Sursa foto:beta.cluj4all.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii. Este permisa folosirea codului HTML.

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook