Top 5 hobby-uri ciudate, din lume adunate

Scris de 

A fost vreodată un moment în viața ta în care te-ai gândit că ai un hobby ciudat? Ți-a fost rușine vreodată cu colecția ta de păpuși Barbie sau de mașinuțe, pe care încă le aduni și nu te poți despărți de ele chiar și la admirabila vârstă de 20 de ani? Stai liniștit/ă! Sunt oameni cu hobby-uri mult mai ciudate și bizare decât micuțele tale acte inocente.

1.  Omul care face pe mortul

Cel mai ciudat hobby din lume îl are Chuck Lamb, un bărbat din SUA, de 47 de ani, căruia îi place să facă pe mortul. Frustrat fiind de faptul că nu a intrat la o școală de teatru, acesta a început să fie obsedat de a juca rolul mortului în viața de zi cu zi, astfel că se așează în cele mai „moarte” poziții – cu topoare înfipte în cap, spânzurat, plin de sânge etc. - și bineînțeles că se fotografiază astfel, postând respectivele fotografii pe un website.

 

2.  Băiatul care muge ca și o vacă

Americanii ocupă și această poziție, Austin Siok din Wisconsin fiind un adevărat expert a imitării sunetului pe care îl scoate vaca. Acesta a câștigat primul său concurs în clasa a II-a, imitând mugetul vacii, iar de atunci nu s-a mai oprit. Mulți au considerat mugetul lui mai adevărat ca cel al unei vaci adevărate :P. Asta da realizare!

 

3. Colecționarul de pastile Ecstasy

Un olandez are un hobby mai mult decât ciudat, chiar ilegal. Acesta colecționează pastile de Ecstasy de toate culorile și de toate formele. El are aproximativ 2.400 de bucăți adunate din toată lumea. Se pare că această minunată colecție a fost mult mai valoaroasă decât ar putea crede un necunoscător, iar în 2009 i-a fost furată întreaga colecție. Olandezul nostru a raportat furtul la poliție, cu riscul de a fi arestat el însuși.

 

4. Tatuatorul de mașini

La prima vedere nu pare a fi un hobby foarte ciudat, dar punând la un loc noțiunea de tatuator de mașini, pensionar și taiwanez, sensul se schimbă. Un pensionar taiwanez, s-a decis că se plictisește acasa și gândindu-se el cu ce să-și mai omoare timpul a hotărât să tatueze mașini. A reușit să acopere astfel, întreaga suprafață a mașinii personale, a trecut apoi la două camioane și o motocicletă. Poliția, familia și vecinii l-au crezut nebun, interzicându-i bătrânelului să mai cumpere și alte mașini, au omis faptul că acesta era doar plictisit.

 

5.   Bătrâna care croșetează sâni din lână

Acest ultim loc este ocupat de Marea Britanie, astfel că o bătrânică din Sussex se ocupă cu croșetatul de sâni din lână. Aceste sutiene mai mult decât ciudate sunt folosite apoi de fiica sa – asistentă medicală – care învață tinerele mame să alăpteze.

 

Sursa foto: antena3.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.