Cand este mai convenabil sa reparam frigiderul?

Scris de 

In frigider pastram aproape toate ”rezervele” alimentare, adica o parte dintre alimentele care trebuie conservate la o anumita temperatura. Aceasta caracteristica ne indeamna cu atat mai mult sa fim atenti la igiena din interiorul frigiderului si mai ales la orice minima defectiune ce poate sa apara pe parcursul duratei sale de viata.

Si pentru ca nu oricine se da drept specialist se pricepe sa elimine defectiunile, este de preferat sa apelam la firmele autorizate in reparatii frigidere. Astfel, vom economisi de doua ori:

 

- Pe de o parte, nu vom fi nevoiti sa suportam plata unor facturi exagerate care aparent, justifica prezenta unor probleme inexistente;

- Pe de alta parte, renuntand la ideea de a ne cumpara un obiect electrocasnic nou, ne putem repara frigiderul, cheltuiala fiind inferioara.

 

Dar cum sa ne dam seama daca este mai bine sa chemam expertul sau sa cautam un magazin de incredere de unde sa putem achizitiona un produs nou?

 

Cand sa solicitam ajutorul specialistului in reparatii frigidere Bucuresti?

 

Nu este recomandat ca la prima problema, sa schimbam frigiderul, chiar daca acesta a trecut de ”prima tinerete”. Sau vom suporta de fiecare data cheltuieli inutile.

 

Daca de exemplu, ne-am cumparat de cativa ani un electrocasnic clasa A+, insa am avut ghinionul sa apara o defectiune, nu trebuie sa dam buzna in primul magazin sa cumparam unul nou. Exceptie fac cazurile in care defectiunile sunt imposibil de remediat ori mult prea costisitoare.

 

Mai intai trebuie sa verificam cateva dintre cauzele ce ar fi putut genera functionarea defectuoasa a frigiderului:

 

- Deterioarea cablului de alimentare cu electricitate sau a prizei din perete;

- Deschiderea frecventa a usilor sau pozitionarea aproape de o sursa de caldura;

- Uzarea / desprinderea garniturilor ce permit inchiderea ermetica a usilor;

- Dereglarea rotitelor frontale care sustin frigiderul;

- Prea multa gheata in compartimentul congelatorului;

- Deteriorarea termostatului / condensatorului, etc.

 

Daca in anumite situatii este suficient sa schimbam pozitia frigiderului sau sa inlocuim priza, alteori, se poate sa avem nevoie de mana specialistului. In cazul in care nu putem indrepta singuri problema, ne putem informa in legatura cu firmele serioase care presteaza servicii de reparatii de frigidere.

 

Este suficient un telefon pentru a lua legatura cu un reprezentant, caruia ii vom explica cu ce fel de probleme ne confruntam. Daca problema este mai ”consistenta”, putem stabili o data si ora precise la care sa fim vizitati de o persoana autorizata in astfel de operatiuni.

 

Abia dupa o analiza atenta la fata locului, tehnicianul va sti sa ne indrume corect. Vom avea de ales intre:

 

- Inlocuirea pieselor defecte;

- Cumpararea unui produs nou.

 

Cand este de preferat sa inlocuim obiectul electrocasnic?

 

In sectorul produselor electrocasnice, tehnologia evolueaza de la un an la altul. Noile produse clasa A++ au un consum net inferior comparativ cu cele vechi de 10-15 ani. Economisind la factura de curent, in doar cativa ani, ne vom amortiza cheltuiala cu achizitia.

 

Astfel, nu incape indoiala ca este mult mai avantajos sa achizitionam un frigider nou decat sa-l reparam pe cel vechi, un mare consumator de energie. Dar daca obiectul electrocasnic are o varsta mai recenta, investitia este inutila. In cazuri similare, totul depinde de gravitatea defectiunii si daca aceasta se poate remedia.

 

Pentru a inlatura orice dubiu referitor la calitatea serviciilor de reparatii frigidere, nu ne ramane altceva de facut decat sa consultam ofertele firmei Service Frigo. Specialistii de aici sunt calificati sa ne puna la dispozitie sfaturi si mai ales servicii de calitate.

Reparatii frigidere Service Frigo

 

Sursa foto : bm.com.ua

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.