Esti in cautarea unui job? De Longhi incepe productia la Jucu din 15 februarie

De Longhi De Longhi
Scris de  Ian 30, 2013

Massimo Paronthi - Managerul general al De Longhi Romania s-a intalnit marti, 29 ianuarie, cu presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. Momentan se fac probe tehnice la prima linie de productie a firmei la Jucu, iar productia propriu-zisa va incepe in jurul datei de 15 februarie 2013.

 

Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj, spune ca luni, 28 ianuarie, s-a emis certificatul de urbanism pentru construirea unei hale de productie unde se vor produce subansamblele necesare productiei de electrocasnice.

”Nu a fost doar o intlnire de curtoazie, am discutat despre stadiul investiTiei pe care De Longhi o realizeaza in parcul TETAROM III de la Jucu. Prima linie de productie a fost pornita, este in probe tehnice, urmand ca la jumatatea lunii februarie sa demareze productia efectiva. Intr-o prima etapa subansamblele se aduc din Italia, aici se monteaza, iar produsul finit merge la export, tot in Italia. Este un lucru imbucurator sa constatăm ca De Longhi s-a tinut de cuvant si demareaza productia”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Cluj la finalul intalnirii“, sustine Horea Uioreanu.

 

Investitia De Longhi de la Jucu se ridica la circa 30 de milioane de euro, iar numarul locurilor de munca va fi  intre 600 si 1000.

Ultima modificare Sâmbătă, 20 Mai 2017 14:05
Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.