Sportivii de la UBB au luat o multime de premii la competitia „Bogazici Sport Fest 2015”

Scris de 

Studenții Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai au participat, în luna mai 2015, la competiția internațională inter-universitară ,,Bogazici Sport Fest 2015“, unde au obținut 5 medalii de aur, 4 de argint, 3 de bronz la înot, medalii de argint și locul II la fotbal, medalii de argint și locul II la volei outdoor și, nu în ultimul rând, medalii de bronz și locul III la volei fete.

Cel mai medaliat sportiv a fost înotătorul Paul Borbilean, care a obţinut toate cele 5 medalii de aur, 4 de argint, 3 de bronz.

3 1024x577

 

Competiţia inter-universitară ,,Bogazici Sport Fest 2015” este un eveniment sportiv studențesc la care au participat, în acest an, peste 1.200 de studenți de la aproximativ 50 de universități din 25 de țări. Au fost organizate competiții pentru următoarele discipline: badminton (masculin și feminin), baschet (masculin și feminin), fotbal (masculin și feminin), fotbal în sală (masculin și feminin), frisbi (masculin și feminin), handbal (masculin și feminin), volei afară (masculin și feminin), înot (masculin și feminin), tenis de masă (masculin și feminin), polo pe apă (masculin și feminin) etc.

 

Delegația UBB a fost formată din 45 de persoane, studenți și cadre didactice, fiind invitată să concureze la următoarele discipline: fotbal băieți, volei fete și băieți, tenis fete, înot masculin.

13 1024x768

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.