Fii unul dintre absolvenții celui mai bun proiect educațional de tineret din România! - GROW -

Scris de 

Dacă ești elev în clasa a 9-a sau a 10-a și vrei să faci ceva diferit, să experimentezi un alt mod de învățare alături de traineri internaționali, Școala de Valori în parteneriat cu AIESEC organizează pentru tine în perioada 1 decembrie 2012 – 23 ianuarie 2013 înscrierile pentru proiectul GROW.

GROW este singurul program inovativ de educație non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conținut educațional complementar activității lor școlare.

Sesiunile de pregătire GROW pentru clasele a 9-a și a 10-a se vor desfășura timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru interactive în perioada 3 februarie – 13 martie 2013. Într- un mediu dominat de multiculturalitate și diversitate, participanții își vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor, vor învăța despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public și își vor consolida încrederea în sine prin provocări practice.

 

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaționalismul – programul fiind susținut în limba engleză de studenți internaționali veniți în România prin organizația AIESEC, abordarea pe termen lung, conținutul educațional îmbunătățit continu și acoperirea națională – proiectul desfășurându-se în cele mai mari 14 orașe din România (București, Brasov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Arad).

 

Până acum în program au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregătiți de 246 studenți internaționali. Proiectul GROW a fost desemnat in 2012 „Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

 

http://www.charlemagneyouthprize.eu/view/en/previous_winners/prev_winners_2012/national_winners_2012.html

 

Proiectul se bucură de sprijinul Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, BRD- Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk Internațional, Decathlon, HP și Zentiva.

 

Pentru înscrieri vizitați site-ul proiectului GROW http://www.growedu.ro/apply/. Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 23 ianuarie 2013.

Mai multe informații despre proiectele Școlii de Valori găsiți pe site-ul oficial al organizației http://www.scoaladevalori.ro/ .

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.