Ansamblul Folcloric Studentesc Mugurelul organizeaza inscrieri la „Cursul de Dansuri Populare”

Scris de  Sep 16, 2015

Ți-ai dorit să faci un curs de dans, dar nu ai avut curajul sau bani pentru el? Află că ai acum oportunitatea să îl faci gratuit pentru că Ansamblul Folcloric Studențesc Mugurelul organizează înscrieri la „Cursul de Dansuri Populare”.

 

Nu vei învăța doar să joci, ci te vei distra și vei învața mai multe despre tradițiile și cultura românească. Cursurile de dans sunt gretuite și se adresează studenților și elevilor de liceu. De asemenea, ai posibilitatea de promovare în cadrul Ansamblului Folcloric Studențesc Mugurelul al Universității Babeș-Bolyai.

 

Dacă ești cu adevărat talentat, vei participa la fastivaluri, spectacole, turnee naționale și internaționale de renume și vei avea oportunitatea de a te face cunoscut.

 

Contact: 0743.123.903 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.