WhatsApp nu va mai functiona pe smartphone'urile mai vechi

Scris de 

Aplicaţia WhatsApp anunță schimbări în privinţa serviciilor oferite, astfel că nu va mai funcţiona pe smartphone'urile mai vechi. WhatsApp a anunțat că multe telefoane nu vor mai fi compatibile cu aplicația. Conform unei postări pe blogul oficial al companiei, WhatsApp nu va mai investi pentru a dezvolta aplicaţia pentru smartphone-urile considerate modele învechite. 

 

Lista de telefoane pe care nu va mai funcționa aplicația sunt: BlackBerry OS şi BlackBerry 10, Nokia S40, Nokia Symbian S60, Android 2.1 şi Android 2.2, Windows Phone 7, iPhone 3GS/iOS 6. WhatsApp recomandă un upgrade al smartphone-ului.

 

Compania a luat aceasta hotărâre la puțin timp după ce au investit mult într-o serie de îmbunătățiri. Odata cu noul update, pe WhatsApp nu va mai fi nevoie sa se incheie descarcarea unui clip pentru a putea incepe sa il vizionezi! Va functiona precum YouTube-ul, clipul putand fi vazut ca un streaming in timp ce este descarcat, potrivit yoda.ro.

 

Noua funcție este disponibilă cu cel mai recent update, pentru utiliatorii Android, aceasta urmând să fie disponibilă în curând și pe alte sisteme de operare. Cu această nouă caracteristică, WhatsApp continuă valul de îmbunătățiri din ultima perioadă, compania lansând la începutul acestei luni și posibilitatea de apel video.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.