Jurnalistul Sever Voinescu va vorbi in deschiderea Simpozionului National de Jurnalism

Scris de 

Jurnalistul Sever Voinescu, redactorul-şef al revistei Dilema veche, va susţine vineri, 14 octombrie 2016, în deschiderea celui de-al XV-lea Simpozion Național de Jurnalism, organizat de Departamentul de Jurnalistm din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a UBB, conferinţa „Presa și adevărurile periculoase”.

 

Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 10.00, în Amfiteatrul 101 al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (str. G-ral Traian Moşoiu, nr. 81).

 

La cel de-al XV-lea Simpozion Naţional de Jurnalism, desfăşurat sub genericul Independenţa mass-mediei şi libertatea de exprimare, participă peste 30 de cadre didactice, jurnalişti şi specialişti în comunicare, din Franţa, Republica Moldova şi desigur din România, de la universităţi din Bucureşti, Timişoara, Craiova, Cluj-Napoca şi Galaţi.

AAA.PNG

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.