Instrumente de studiu online: organizare si instrumente de mediu

Scris de 

Internetul este plin de site-uri special create pentru nevoile fiecăruia, de la bârfe politice la memes. Chiar și așa, când este vorba de a găsi informații despre un subiect mai serios, dificultatea apare în alegerea informației potrivite. Iată câteva site-uri care oferă informații disticte și resurse foarte bine dezvoltate pentru a crește productivitatea utilizatorilor. Pe lângă instrumentele folosite în cercetare, mai pot fi adăugate multe altele care ne pot fi utile în adunarea și păstrarea informațiilor.

 

Partea IV: organizarea și instrumente de mediu

O mare parte din a fi productiv înseamnă a știi ceea ce ai de făcut, când poți să faci lucrul acela și când ar trebui să termin de efectuat acea sarcină. Pentru a duce la bun sfârșit ceea ce ai  început, iată câteva instrumente utile pentru un studiu perfect și pentru abilități organizaționale excelente.

 

MyStudyLife

MyStudyLife este o aplicație web care îți permite să administrezi orarul de la clasă, să intri în contact cu colegii și să iei notițe. Dacă ești în căutarea unui loc ușor de controlat și de centralizat notițele, cursurile și proiectele, încearcă MyStudyLife.

 

Wunderlist

Wunderlist este perfectă pentru toți iubitorii de liste. Folosește-ți browser-ul, telefonul  sau programul descărcat direct pe calculator și crează și administrează listele păersonale. Wunderlist permite userilor să programeze date limită, să facă notițe cu privire la unele articole sau să înceapă articole importante. Poți chiar trimite e-mail cu sarcinile către toată lista ta de prieteni.

 

Google Calendar

Dacă încă folosești un orar pe hârtie, este timpul să intri în era digitală. Google Calendar este un calendar online gratuit care dispune de toate utilitățile de care ai nevoie, incluzând codarea pe culori, distribuirea de evenimente și stabilirea acestora recurent. Poți să setezi instrumentul acesta să îți trimită un memento pentru viitoarele evenimente pe care le-ai stabilit în calendar. Și cel mai important dintre toate, poate fi integrat în orice altă platformă, de la Outlook la Cozi spre telefon.

 

SimplyNoise

SimplyNoise este un generator de zgomote albe(pe toate frecvențele), zgomote roz (un mixaj de frecvențe înalte și joase) și zgomote maro(frecvențe joase). Ajustează volumul și pornește alarma și e perfect.

 

Rainy Mood

Dacă preferi să asculți sunete din natură, Rainy Mood e potrivit pentru tine. Rainy Mood nu are nici un fel de setare; doar apeși pe link și treci la treabă!

 

Ai pierdut celelalte instrumente? Verifică Partea I(Teme&Cercetare), Partea II (Memorarea informațiilor) și Partea III (Instrumente de studiu în grup)

 

Sursa foto: cmich.edu

Larisa Lacatus

Sunt stundetă a Facultății de Asistență Socială. Îmi place să fiu înconjurată de oameni de la care am ce învăța. Iubesc romanele polițiste și ciocolata amăruie.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.