Cum ne pregatim pentru Black Friday?

Scris de 

Black Friday 2015 începe la ore diferite în marile magazine online din România. eMAG va începe, mai mult ca sigur, Black Friday în zori, în timp ce Elefant e mai rapid și va începe de la ora 22:000, azi; evoMAG va da drumul reducerilor la miezul nopții de joi spre vineri.

Black Friday 2015 este o zi în care românii cumpără milioane de produse, eMAG fiind liderul detașat la vânzări. Totuși, Elefant și evoMAG sunt alte două magazine care acordă prioritate cumpărătorilor online. Însă, cum găsim prețul cel mai mic?

 

Trucul pe care ți-l recomandăm este unul destul de simplu. Toate cele trei magazine oferă utilizatorilor posibilitatea de a alcătui liste cu produse favorite. Așadar, cel târziu cu o zi înainte de Black Friday 2015 puteți întocmi o listă cu produsele pe care le-ați vrea la preț redus de Black Friday. Încercați să căutați produse care sunt în oferta celor trei mari magazine online și puneți-le pe cele trei liste de favorite, indiferent de prețul afișat de magazin înainte de Black Friday.

În ziua de 20 noiembrie, deschideți cele trei liste de produse favorite în trei taburi alăturate și comparați prețurile. Astfel, veți putea alege ușor cel mai mic preț și, cel mai important, veți putea comanda produsele dorite.

  • Poți crea lista cu produse dorite de Black Friday 2015 de pe eMAG, AICI.
  • Utilizatorii Elefant își pot crea lista produselor pe care le țintesc de Black Friday 2015 AICI
  • Și cumpărătorii evoMAG pot face același lucru AICI

 

Reamintim că Black Friday 2015 are loc în 20 noiembrie 2015. eMAG va păstra probabil tradiția de anii trecuți și va începe Black Friday dis de dimineață (orele 6-7, cel mai probabil; magazinul păstrează mereu secretul asupra orei de start), în timp ce Elefant și evoMAG vor începe reducerile încă de la ora 22, respectiv 00, noaptea de joi spre vineri.

 

eMAG este la al cincilea Black Friday, iar pentru 2015 și-a propus să vândă 650.000 de produse. O misiune realizabilă, având în vedere că anul trecut a reușit să vândă circa 500.000. eMAG se așteaptă la un interes uriaș pentru telefoane mobile, televizoare, laptopuri, electrocasnice mari, dar și pentru parfumuri, anvelope auto și produse pentru casă și grădină (de la mobilier, la scule și unelte).

 

Elefant a început ca magazin de cărți, dar a devenit de-a lungul anilor un mall online în care găsește cam de toate. Black Friday 2015 este o încercare uriașă pentru Elefant, proprietarii magazinului mizând puternic pe capitole la care consideră că sunt mai buni decât eMAG: cărțile, desigur, parfumurile, ceasurile și moda (produse de îmbrăcăminte și încălțăminte). Elefant începe Black Friday joi, vineri 19 noiembrie, ora 22. Ofertele țin, atenție, 3 zile. În cazul eMAG, Black Friday se limitează exclusiv la data de 20 noiembrie.

 

Și evoMAG a pornit la drum ca eMAG și Elefant, ca "afacere de apartament". Totuși, creșterea de la an la an a fost impresionantă, iar magazinul este acum o destinație preferată a cumpărătorilor online de Black Friday. În 2015, evoMAG include în ofertă 40.000 de produse. Magazinul a anunțat deja că va începe Black Friday 2015 la ora 00, cu reduceri de până la 50% la telefoane mobile și 70% la electrocasnice și produse de îngrijire personală. evoMAG a anunțat și produsele cu reducere spectaculoasă, printre care se numără laptopurile cu prețuri de la 499 lei și SSD-urile cu prețuri ce pornesc de la 99 lei.

 

Sursa: realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.