[articol de weekend] Fanii "Game of Thrones” vor trebui sa astepte pana in 2019 pentru marele final

Scris de 

Canalul american HBO a confirmat că fanii vor trebui să aştepte anul 2019 pentru a cunoaşte deznodământul celebrei saga de fantasy medieval – Game of Thrones. Anunţul a fost primit favorabil de presă de specialitate, plecând de la ideea că această pauză de mai multe luni – cel de al şaptelea sezon a fost difuzat începând cu jumătatea lunii iulie 2017 – va permite producerea unor ultime episoade de mai bună calitate.

 

„Cu sezonul al 7-lea în cursa pentru Premiile Emmy în 2018 din cauza difuzării târzii în vara anului trecut, HBO se poate concentra pe eforturile de promovare a ‘Game of Thrones’ (…) în loc de lansarea unui nou sezon", a comentat James Hibberd, de la revista specializată Entertainment Weekly.

 

Serialul a primit însă un număr de premii Emmy record şi fiecare episod atrage peste 20 de milioane de telespectatori în SUA. Cel de al şaselea sezon este primul care nu este inspirat direct din romanul lui George R.R. Martin, a cărui parte a cincea a fost publicată în 2011. Alte două părţi urmează a fi publicate, dar nu se ştie încă dată la care vor fi finalizate. Autorii adaptării televizate, David Benioff şi D.B. Weiss, au anunţat în 2016 ca serialul se va încheia odată cu sezonul al 8-lea, iar că ultimele două sezoane vor avea şapte şi respectiv şase episoade.

 

Citeste si:

---> In ce situatii ai putea inchiria o masina in Cluj

---> [articol de weekend] Care sunt cele mai bune universitati din lume la ora actuala?

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook