Participa la concursul organizat de Ambasada Statelor Unite din Romania

Scris de 

Cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă împotriva SIDA (1 decembrie 2014), Ambasada SUA la Bucureşti organizează un concurs de clipuri video cu tema „De ce este importantă oprirea infectării cu HIV?”

Concursul se desfăşoară în perioada 22 octombrie-16 noiembrie 2014 şi este deschis tuturor cetăţenilor români rezidenţi în România. Clipurile video trebuie să fie creaţia originală a participanţilor. Clipurile câştigătoare vor fi publicate pe paginile Ambasadei SUA.

 

Clipurile trebuie încărcate de participanţi pe paginile lor de Facebook până pe 16 noiembrie 2014, la ora 23:59. Participanţii trebuie să folosească hashtagul #SpuneNuHIV în mesajul publicat pentru ca Ambasada să le poată vedea clipul şi să ia în considerare înscrierea.

 

Toate clipurile video vor fi jurizate de producătorul de film Tedy Necula, de un reprezentant al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) şi de un grup de diplomaţi americani din cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti. Pentru a citi regulamentul complet al concursului, vizitaţi pagina: http://romania.usembassy.gov/ro/hiv-contest.html

 

Câştigătorii vor fi invitaţi la un prânz privat cu Însărcinatul cu Afaceri al SUA a.i. Dean Thompson, iar clipurile lor vor fi publicate pe paginile Ambasadei SUA. Acesta este unul dintre multele concursuri organizate de Ambasada SUA. Pentru a afla mai multe despre programele lor în România, urmăriţi pagina de Facebook: www.facebook.com/Bucharest.usembassy.

 

Sursa: onlinestudent.ro

Sursa foto: descopera.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.