Stagiunea 2018 – 2019 la Teatrul National Cluj-Napoca va debuta pe 23 septembrie

Scris de  Sep 07, 2018

Astfel, iubitorii de teatru din Cluj-Napoca şi nu numai vor putea participa pe 23 septembrie la piesa de teatru „Tiganiada” (scenariu de Cătălin Ștefănescu, după Ion Budai-Deleanu). „A sosit momentul pe care îl așteptăm cu toții! Povestea acestei stagiuni începe în 23 septembrie. Veniți la teatru și delectați-vă cu spectacolele voastre preferate și cele mai noi producții ale Teatrului Național! 

 

Achiziționați-vă biletele de pe Biletmaster.ro și fiți alături de noi încă din primele pagini ale poveștii. De mâine vă așteptăm și la Agenția teatrală!” au transmis reprezentanţii Teatrului Naţional Cluj-Napoca. Programul poate fi accesat şi pe site-ul oficial (click aici).

Stagiunea 2018 – 2019 la Teatrul Naţional Cluj-Napoca va debuta pe 23 septembrie.

Astfel, iubitorii de teatru din Cluj-Napoca şi nu numai vor putea participa pe 23 septembrie la piesa de teatru „Tiganiada” (scenariu de Cătălin Ștefănescu, după Ion Budai-Deleanu).

A sosit momentul pe care îl așteptăm cu toții! Povestea acestei stagiuni începe în 23 septembrie. Veniți la teatru și delectați-vă cu spectacolele voastre preferate și cele mai noi producții ale Teatrului Național!

Achiziționați-vă biletele de pe Biletmaster.ro și fiți alături de noi încă din primele pagini ale poveștii. De mâine vă așteptăm și la Agenția teatrală!” au transmis reprezentanţii Teatrului Naţional Cluj-Napoca.

Programul complet:

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook