Stagiunea 2018 – 2019 la Teatrul National Cluj-Napoca va debuta pe 23 septembrie

Scris de  Sep 07, 2018

Astfel, iubitorii de teatru din Cluj-Napoca şi nu numai vor putea participa pe 23 septembrie la piesa de teatru „Tiganiada” (scenariu de Cătălin Ștefănescu, după Ion Budai-Deleanu). „A sosit momentul pe care îl așteptăm cu toții! Povestea acestei stagiuni începe în 23 septembrie. Veniți la teatru și delectați-vă cu spectacolele voastre preferate și cele mai noi producții ale Teatrului Național! 

 

Achiziționați-vă biletele de pe Biletmaster.ro și fiți alături de noi încă din primele pagini ale poveștii. De mâine vă așteptăm și la Agenția teatrală!” au transmis reprezentanţii Teatrului Naţional Cluj-Napoca. Programul poate fi accesat şi pe site-ul oficial (click aici).

Stagiunea 2018 – 2019 la Teatrul Naţional Cluj-Napoca va debuta pe 23 septembrie.

Astfel, iubitorii de teatru din Cluj-Napoca şi nu numai vor putea participa pe 23 septembrie la piesa de teatru „Tiganiada” (scenariu de Cătălin Ștefănescu, după Ion Budai-Deleanu).

A sosit momentul pe care îl așteptăm cu toții! Povestea acestei stagiuni începe în 23 septembrie. Veniți la teatru și delectați-vă cu spectacolele voastre preferate și cele mai noi producții ale Teatrului Național!

Achiziționați-vă biletele de pe Biletmaster.ro și fiți alături de noi încă din primele pagini ale poveștii. De mâine vă așteptăm și la Agenția teatrală!” au transmis reprezentanţii Teatrului Naţional Cluj-Napoca.

Programul complet:

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.