Polus Center Cluj se transforma in "Vivo! Cluj" din 2017

Scris de 

Mall-ul din Floreşti intră într-un proces de rebranding, alături de celelalte centre comerciale din portofoliul Immofinanz. Polus Center Cluj se va numi Vivo! Cluj. Immofinanz, unul dintre cei mai importanți investitori imobiliari din România, aduce brandul de retail Vivo! pe piața locală și demarează procesul de rebranding pentru cele patru centre comerciale din portofoliu său, a anunţat joi compania, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Astfel, Polus Center Cluj va deveni Vivo! Cluj, Maritimo Shopping Center Constanța își va schimba numele în Vivo! Constanța, Pitești Mall va deveni Vivo! Pitești și Gold Plaza Baia Mare se va numi Vivo! Baia Mare. Implementarea noului brand în centrele comerciale complet închiriate, cu o suprafață totală de 147.000 mp, va fi terminată în 2017.

 

„Brandul nostru Vivo! reprezintă o experiență comercială pentru întreaga familie, un răspuns la toate așteptările din partea unui mediu modern dedicat cumpărăturilor, timpului liber și divertismentului. Centrele noastre comerciale din România se bucură de un real succes și întrunesc aceste criterii, astfel că se încadrează perfect în rețeaua noastră Vivo", a spus Dietmar Reindl, Chief Operating Officer la Immofinanz.

„Prin aceste branduri, punem accentul pe un nivel ridicat de standardizare, care ne permite să ne extindem rapid. Pentru chiriașii noștri și clienții acestora, brandurile noastre reprezintă un angajament pentru calitate și servicii. Așadar, suntem convinși că vor avea beneficii și se vor bucura de o experiență comercială superioară", a completat oficialul companiei.

 

Reunirea formatelor de retail internaționale și a comercianților locali, precum și orientarea către ambianța Vivo! distinctă și standardizată în zonele comune contribuie la succesul acestor centre. Experiența integrată și coordonată transformă aceste centre în destinații ușor de recunoscut.

 

Vivo! oferă, de asemenea, o gamă extinsă de servicii comparativ cu ceilalți jucători din acest sector: zone pentru servit masa moderne, cu o ambianță plăcută, zone de relaxare modernizate, sisteme de orientare intuitive și ușor de utilizat, precum și o gamă vastă de evenimente, ce răspund tuturor așteptărilor publicului și transformă centrele în destinații de petrecere a timpului liber, nu doar comerciale, informează Immofinanz.

 

Procesul de branding Vivo! va presupune schimbarea completă a identității vizuale și modernizarea spațiilor interioare, precum zonele comune, zonele pentru servit masa etc. Prima etapă include modificarea completă a identității vizuale a zonelor exterioare din cele patru centre comerciale și va fi finalizată în luna noiembrie 2016. Ulterior, vor urma modernizări ale zonelor interioare din toate centrele, inclusiv în zona de food court din Vivo! Cluj.

 

Proprietățile de retail ale Immofinanz în România au o suprafață închiriabilă de 147.000 mp, echivalentul a 12,4% din portofoliul total de retail al companiei. Immofinanz se situează printre primii cinci proprietari locali în ceea ce privește dimensiunea portofoliului. Centrele comerciale sunt închiriate în totalitate și au fost vizitate de peste 25 de milioane de persoane în 2015.

 

Immofinanz este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala sa activitate include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile Stop Shop (retail), Vivo! (retail) și Myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 5,4 miliarde de euro, ce cuprinde 360 de proprietăți. Immofinanz este listată la bursele de valori din Viena și din Varșovia.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.