Spunem ”PA!” frontierelor prin programul Tineret in Actiune

Scris de 

Asociația Dreams for Life anunță începerea schimbului de tineri din cadrul proiectului Les Frontières N’Existent Pas. Proiectul beneficiază de finanțare din partea Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, acțiunea 1.1:Schimburi de tineri.

 

Între 22 aprilie și 28 aprilie vor veni în Cluj-Napoca membri din 5 organizații din țări diferite: Dreams for Life (România),   YMCA PARTHENOPE ONLUS (Italia), Opole Llamas Association (Polonia), Structure jeunesse: Mix’ados (Franța), Formaat Jeugdhuiswek Vlaanderen (Belgia).

În săptămâna schimbului tinerii vor lua parte la activități de autocunoaștere, de dezvoltare personală, se vor întâlnii cu membrii activi ai comunității clujene, vor fi găzduiți o noapte de  familii clujene și își vor pune creativitatea, talentele și pasiunile la bătaie pentru a încerca să răspundă nevoilor comunității.

 

În cadrul săptămânii schimbului, va fi o zi dedicată acțiunii. Sâmbătă, 27 aprilie 2013, începând cu ora 18.00, tinerii vor realiza pentru comunitatea clujeană numeroase activități în fața Clădirii Cazinoului din Parcul Central. Vor fi activități artistice, improvizații, interacțiuni cu trecătorii, acțiuni care să îndemne pe oricine la acțiune în cadrul comunității.

 

Mai multe informații despre progresul ulterior al proiectului veți putea găsi pe site-ul asociației Dreams for Life: http://dreamsforlife.wordpress.com/ și pe site-ul proiectului: http://fnpcj.wordpress.com/

dreams for life

Persoană de contact:
Bogdan Romanică – coordonatorul de proiect
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0745-585415

 

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.