Trei studenti clujeni se numara printre castigatorii burselor Telekom

Scris de 

Zece studenți vor beneficia de câte o bursă în valoare de900 RON/lună, care va fi acordată pe întreaga durată a studiilor universitare, în cadrul programului „Bursele Telekom”.  Câștigătorii au fost anunțați , iar printre aceștia se numără și trei studenti clujeni.

Câştigătorii ediției din acest an a programului sunt:

  • Maria-Diana BANU - Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Filosofie;
  • Teodora CIUPAG - Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureș;
  • Mădălina-Ionela CIZMAŞ - Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca;
  • Andreea-Loredana DIEACONU - Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti;
  • Andrei-Daniel EPURE - Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu;
  • Ion FRĂŢILESCU - Facultatea de Chimie, Biologie şi Geografie din Timișoara;
  • Amalia-Ioana OANĂ - Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică de la Academia de Studii Economice din Bucureşti;
  • Maria PRISACARIU - Facultatea de Management, Inginerie Economică, Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Bucureşti;
  • Teodora-Bianca TAPLOŞ - Facultatea de Studii Europene din Cluj-Napoca;
  • Paul VACARIU - Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Universtatea Tehnică din Cluj-Napoca.

 

Câştigătorii Burselor Telekom sunt 10 tineri dornici să obţină rezultate deosebite în specializarea pentru care se pregătesc şi să contribuie prin performanțele lor la schimbarea societăţii româneşti. Ne bucurăm să-i putem susține. Proiectul nostru de burse a fost demarat în urmă cu câțiva ani, iar până în prezent au fost acordate 85 de burse în valoare totală de câteva sute de mii de euro pentru tinerii excepționali din România. Îi felicităm pe toţi studenţii care s-au înscris în program şi le urăm mult succes câştigătorilor de anul acesta”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

 

Peste 500 de studenţi au aplicat pentru ediția din acest an a programului “Bursele Telekom”, în perioada 4 – 28 noiembrie 2014, iar 369 de dosare s-au calificat pentru etapa de selecţie a celor 25 de finalişti. Juriul a evaluat cei 25 de finalişti pe durata a două zile de interviuri, în urma cărora au fost desemnați 10 câştigători.

 

Juriul a fost format din: Cristina Bazavan – jurnalist și blogger, cu o experienţă în media de peste 15 ani; Mihaela Perianu - fondator şi Managing Partner la Aims Human Capital, companie activă de 20 de ani în piaţa de Executive Search şi Consultanţă şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training; Mihai Popa-Radu - Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de executive coaching şi leadership skills development din România; Sorin Psatta - Integrated Communication Director la Graffiti BBDO România şi Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti şi Anca Păsat -  Manager Resurse Umane în cadrul Diviziei Dezvoltare Organizaţională România, Telekom Romania.

 

Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” şi lista câştigătorilor sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.

 

Companiile care operează sub brandul Telekom Romania s-au implicat încă din anul 2002 în diverse programe de susținere a tinerilor cu performanțe academice deosebite. Cel mai recent proiect, derulat în vara acestui an cu fonduri UE, a permis unui număr de 200 de studenți să urmeze stagii de practică în cadrul Telekom Romania Communications.

 

Sursa: cluj-am.ro

Sursa foto:

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.