VibeCinema - muzica electronica se asculta pentru prima data la cinema!

Scris de  Mai 09, 2014

Îți place muzica electronică? Vrei să o asculți într-un cadru diferit? Află că ---> Vibe Cinema este primul eveniment de muzică electronică ce se va desfăşura într-un cinema din România.

Vineri 16 mai, începând cu ora 22:00, fanii muzicii electronice dar şi cei pasionaţi de locaţiile neconvenţionale şi cu un spirit interbelic se vor bucura de o experienţă muzicală de cea mai bună calitate în incinta fostului “Cinema Favorit”, localizat pe strada Horea, nr. 4-6, în cadrul Palatului Urania.

Fostul cinematograf din incinta Palatului Urania este strâns legat de începuturile cinamatografiei clujene, găzduind primele filme mute din Cluj-Napoca, în perioada 1913-1920. Acesta a fost redenumit în 1964 în “Cinema 23 August” în amintirea zilei din 1944 când România a început războiul anti-german, iar după 1989 a fost redenumit “Cinema Favorit”. Acum va găzdui primul eveniment de muzică electronică în decorul autentic al unui cinematograf cu o captivantă şi bogată istorie.

 

Vibe Cinema este şi primul eveniment de promovare a unui nou festival de profil electronic numit “Vibe Factory”, care promite multe surprize în perioada următoare. Invitaţii acestei prime ediţii sunt The Model, Gabriel Ross şi Beatjunkz.

 

The Model chiar este un model de succes pe scenă muzicală electronică românească. „E undeva între paradoxal şi fenomenal ca un nume nou să ajungă must see-ul unei scene de clubbing destul de variate, dar asta s-a întâmplat cu el. Însă cum poate cineva să ajungă în top fără a beneficia de o întreagă maşinărie de promovare intensivă care a creat reperele actuale ale clubbing-ului? Ei bine, The Model poate pentru că este un individ aparte: o combinaţie de pasiune împinsă la extrem, creativitate efervescentă, maturitate şi o carismă personală care îl recomandă drept unul dintre acei enternainer-i autentici."  îi descrie Nights.ro.

 

===> Creativitatea muzicală a Modelului, l-a propulsat la unele dintre cele mai cunoscute şi respectate label-uri din lume printre care Gigolo Records, apartindand de faimosul DJ Hell, Crosstown Rebels, Truckstops 76th, Autoreply, Still Music Chicago, My Favourite Robot, Traum Schallplatten sau Chiwax.

 

Preţul unui bilet este de 10 lei în avans şi 15 lei în seara evenimentului. Biletele se găsesc la sediul Studcard din Str.Observatorului 1-3 între orele 12:00 – 18:00.

Ultima modificare Vineri, 09 Mai 2014 11:33
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.