OPEN DOORS Marathon da startul carierei tale!

Scris de  Iul 30, 2013

Proiectul Open Doors Marathon, marca Inspire, continua sa sprijine tinerii aflati la inceput de drum, motivati sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala. Compania GENPACT s-a alaturat initiativei noastre si te invita pe 06.08 in Bucuresti, respectiv 08.08 in Cluj pentru a interactiona cu ei, pentru a le cunoaste mediul de lucru si pentru a-ti oferi oportunitati de cariera prin intermediul programului de training Gateway.

Gateway isi propune sa te pregateasca pentru viitoarele pozitii din cadrul companiei, iar scopul final este acela de a-ti oferi un job permanent in aria de finance & accounting pe pozitii adaptate experientei tale si pregatirii de care vei beneficia in cadrul programului.

 

Pe intreaga durata a programului, vei trece prin trei module de training care acopera soft skills, cunostinte specifice legate de viitorul job si cursuri de limba.

 

Daca ai cunostinte de limba engleza (nivel avansat) si germana/franceza/italiana (nivel mediu/avansat), inscrie-te la eveniment pe  http://buzzcamp.ro/inscriere-open-doors-genpact/ si alatura-te echipei GENPACT!

 

Durata este de 4 - 5 saptamani, cu program full time. Candidatii vor semna un contract si vor fi remunerati pe toata perioada training-ului.

 

Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2013 15:04
Tudor Perian

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.