60 de studenti straini vor face training-uri in Romania

Scris de 

România va avea 60 de tineri vizitatori din 25 de țări, timp de șapte săptămâni, și vor face traininguri în jurnalism, blogging, fotografie și social media, în cadrul unui proiect derulat de AIESEC și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului. Cei 60 provin din Canada, Brazilia, Belarus, Germania, Grecia, Albania, Italia, Lituania, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ucraina, Egipt, Maroc, Turcia, Liban, India, Indonesia, Malaezia, Pakistan, Taiwan.

Proiectul se va desfășura concomitent în 3 zone de implementare:

  • Zona 1: Arad, Craiova, Oradea, Timișoara;
  • Zona 2: București, Constanța, Galați, Iași, Pitești;
  • Zona 3: Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș.

 

În perioada 20–23 iulie, tinerii vor participa la traininguri profesionale de pregătire pe jurnalism, blogging, fotografie, editare foto-video și social media. Ei vor realiza articole pentru blog-urile personale, dar și pentru blogul național AIESEC România, rețelele de socializare Facebook și Twitter și reportaje radio și TV, pentru a-și ține la curent prietenii din țările lor cu privire la experiențele trăite în România.

 

Între 24 iulie și 17 august, tinerii vor participa la vizite de studiu în orașele filiale AIESEC - Arad, Craiova, Oradea, Timișoara, București, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu și Târgu Mureș.

 

Între 18 și 20 august, tinerii vor lucra la editarea și compilarea datelor obținute de pe teren (texte, foto și video) și vor realiza materiale de presă pe care le vor disemina în rețelele lor sociale și pe blog-uri, urmând ca, în 21 august, fotografiile realizate să fie expuse în cadrul unor expoziții organizate în București, Cluj-Napoca și în Timișoara.

 

Sursa: romanialibera.ro

Sursa foto: manoa.hawaii.edu

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.