Studhub.ro - liber la incarcat cursuri de la UTCN, UBB si UMF

Scris de 

Internetul nu este doar pentru socializare si cautarea unor raspunsuri. Poate fi si o bibliotecadesteapta care sa adune la un loc studentii si dascalii. Doi studenti la​ ​facultatea de Automatica si Calculatoare din Cluj, totodata colegi de camin, doi​ ​pasionati de tehnologie, au creat un produs care sa rezolve aceasta ​problema. Este vorba de "facebook'ul de sesiune": Studhub.

 

Pe Studhub gasesti resursele postate de colegii tai, selectionate dupa​ ​materii, rating, comentarii ale colegilor, explicatii prin introducerea​ ​unei postari inteligente.

 

Platforma este destionata mediului educational in general. Deocamdata​ ​ea este limitata la 3 mari universitati din Cluj-Napoca: Universitatea​ ​Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Babes Bolyai si Universitatea de​ ​Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu. Aceasta limitare este datorita faptului​ ​ca baza de date(facultati, specializari, ani de studiu, etc) este introdusa​ ​manual, studentul doar alegandu-si exact profilul si anul sau de studiu,​ ​astfel creandu-si un profil de student care este legat de profilurile colegilor.

 

“In viitorul apropiat vom mari numarul de universitati disponibile”, dezvaluie Tudor, unul dintre dezvoltatori. Investitia a fost facuta doar din fonduri proprii. “Am avut cheltuieli pentru domeniu, hosting si publicitate. Cat, nu putem zice exact... Deocamdata nu avem un plan de monetizare si nici nu ne-am propus sa avem in viitorul apropiat. Ideea care trebuie sa o inteleaga studentii este aceea ca incercam sa construim o comunitate, o platforma in care studentii se ajuta reciproc pentru a-si mari performantele scolare”, subliniaza acesta.

 

Sursa: stirileprotv.ro, ziardecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook