Studhub.ro - liber la incarcat cursuri de la UTCN, UBB si UMF

Scris de 

Internetul nu este doar pentru socializare si cautarea unor raspunsuri. Poate fi si o bibliotecadesteapta care sa adune la un loc studentii si dascalii. Doi studenti la​ ​facultatea de Automatica si Calculatoare din Cluj, totodata colegi de camin, doi​ ​pasionati de tehnologie, au creat un produs care sa rezolve aceasta ​problema. Este vorba de "facebook'ul de sesiune": Studhub.

 

Pe Studhub gasesti resursele postate de colegii tai, selectionate dupa​ ​materii, rating, comentarii ale colegilor, explicatii prin introducerea​ ​unei postari inteligente.

 

Platforma este destionata mediului educational in general. Deocamdata​ ​ea este limitata la 3 mari universitati din Cluj-Napoca: Universitatea​ ​Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Babes Bolyai si Universitatea de​ ​Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu. Aceasta limitare este datorita faptului​ ​ca baza de date(facultati, specializari, ani de studiu, etc) este introdusa​ ​manual, studentul doar alegandu-si exact profilul si anul sau de studiu,​ ​astfel creandu-si un profil de student care este legat de profilurile colegilor.

 

“In viitorul apropiat vom mari numarul de universitati disponibile”, dezvaluie Tudor, unul dintre dezvoltatori. Investitia a fost facuta doar din fonduri proprii. “Am avut cheltuieli pentru domeniu, hosting si publicitate. Cat, nu putem zice exact... Deocamdata nu avem un plan de monetizare si nici nu ne-am propus sa avem in viitorul apropiat. Ideea care trebuie sa o inteleaga studentii este aceea ca incercam sa construim o comunitate, o platforma in care studentii se ajuta reciproc pentru a-si mari performantele scolare”, subliniaza acesta.

 

Sursa: stirileprotv.ro, ziardecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.