O tanara de 18 ani si-a schimbat numele pentru ca era bataia de joc a tuturor

Scris de 

Dacă tot e duminică, eu zic să ne mai destindem cu o stire ciudată. Astfel, aflăm că o tânără de 18 ani din Statele Unite și-a dat în judecată părinții și le cere despăgubiri de 4,8 milioane de dolari pentru numele pus la naștere. Femeia poartă numele Clamidya, fiind bătaia de joc a tuturor. 

 

Când a împlinit 18 ani, tânăr a decis să părăsească locuința părinților și s-a mutat singură într-un apartament cu chirie, scrie realitatea.net. Americanca a vrut să îți ia viața de 12 ori, având probleme psihice. Ea a avut și probleme la angajare din cauza numelui care înseamnă o boală cu transmitere sexuală produsă de bacteria Chlamydia trachomatis.

 

Tot în această ordine de idei, un bărbat din Marea Britanie şi-a schimbat numele, iar acum logodnica sa nu mai vrea să se mărite cu el. Mare carnivor, Simon Smith si-a schimbat numele cu unul care să-l reprezinte mai mult. Bacon Double Cheeseburger este acum numele din actul de identitate al bărbatului.

 

Şi nu este un caz izolat, anul trecut 85 de mii de persoane din Regatul Unit şi-au schimbat numele. Cei mai mulţi dintre cei care au decis asta au motivat că s-au plictisit de numele lor.

 

Bacon a considerat că numele nu-l reprezintă şi a decis să aleagă ceva mai potrivit pentru el: ”De regulă, numele nu te reprezintă, pentru că ti-l dă altcineva. Tocmai de aceea am vrut să-l schimb şi mi-am ales unul mai potrivit cu personalitatea mea. Bacon Double Cheeseburgher este primul care mi-a venit în minte”.

 

În timp ce Bacon este foarte încântat de numele său, Isabella, logodnica sa de 32 de ani a fost luată prin surprindere de această modificare. Acum ea refuză să devină doamna Double Cheeseburger. Bacon este puţin mâhnit de situaţia aceasta, dar speră ca până la urmă să o convingă pe femeia iubită să se mărite cu el.

 

Voi ce nume ciudate cunoșteți? Puteți lasa un comentariu la articol, iar daca adunăm o lista de nume ciudate, le voi contoriza și adăuda într-un articol funny. 

 

Sursa: radiocluj.ro, stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.