24 Martie - Zi de doliu national pentru a comemora victimele atentatului de la Bruxelles

Scris de 

România va ține zi de doliu național pentru a comemora victimele atentatului de marți, de la Bruxelles. Guvernul a decis ca azi, 24 martie, să fie declarată zi de doliu național în România, ca semn de solidaritate cu victimele atentatelor de la Bruxelles, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, potrivit Agerpres.


"In ședința de Guvern s-a discutat despre tragicele atentate teroriste de la Bruxelles și Guvernul și-a manifestat, încă o dată, îngrijorarea și revolta față de un asemenea eveniment. În consecință, în memoria victimelor atentatelor teroriste de la Bruxelles, Guvernul României a hotărât declararea zilei de 24 martie zi de doliu național pe teritoriul României", a precizat Dan Suciu, într-o conferință de presă la Palatul Victoria.


Acesta a precizat că drapelele vor fi coborâte în bernă și a solicitat posturilor de radio și de televiziune să își adapteze joi programele. Cel puțin 34 de persoane au decedat și alte peste 200 au fpst rănite în urma atentatelor de marți dimineață de la Bruxelles.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.