Voluntari pentru idei si proiecte vine la Cluj si cauta membri!

Scris de 

În toamna lui 2013, după aproape cincisprezece ani de activitate, asociația studențească Voluntari pentru Idei şi Proiecte România se pregăteşte să creeze o comunitate de studenţi şi în Cluj Napoca. De aceea, VIP caută membri din centrele universitare ale Clujului, alături de care să transforme potențialul studenților în excepțional.

 

De-a lungul timpul, VIP România şi-a propus să formeze studenţi, să creeze comunităţi de interese diverse și să organizeze proiecte gratuite atât pentru studenţii din afara organizaţiei, cât și pentru membri. Deși a avut sediul doar în București, VIP a creat la nivel național o comunitate de studenți și persoane care îi sunt alături. Acum, organizația extinde pe plan național și comunitatea de membri. 

În luna octombrie, vei avea ocazia să interacţionezi cu membrii organizaţiei atât online, dar și la evenimente pe care membrii le vor organiza. Ca membru, vei avea ocazia să organizezi proiecte de amploare alături de alți oameni cu aceleași interese și să crești atât pe plan personal, cât și profesional.

 

Pentru a fi la curent cu activităţile Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj, te invităm cu drag să ne urmărești pe site și pagina de Facebook. Pentru a aplica, intră pe www.cluj.vipromania.ro și completează formularul până în 16 octombrie. VIP abia așteaptă să te cunoască!

 

Despre VIP Romania

Voluntari pentru Idei şi Proiecte este o organizaţie studențească non-guvernamentală, bazată pe voluntariat. De aproape 15 ani realizează anual proiecte de dezvoltare personală pentru studenţii din România, programe susţinute de companii, mass-media, statul român și instituțiile publice.

 

Activitatea VIP reprezintă o contribuție la transformarea mediului social, economic și politic românesc. Prin proiectele sale, asociația descopera, formează și dezvoltă o comunitate de tineri cu potențial ridicat și abiliăți de lider.

 

Persoana de contact:

Alexandra Chiru  - Președinte Voluntari pentru Idei și Proiecte Cluj

Telefon: 0745 629 273

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.