Joburi de top pe SmartDreamers - categoria grea: domenii diverse

Scris de  Oct 18, 2014

Indiferent de activitatea pe care vrei să o faci, fie că discutăm despre locuri de muncă ori despre, să zicem, restaurante de tip fast food, e imposibil să mulțumești vreodată pe absolut toată lumea. Însă e foarte posibil să încerci constant să provoci satisfacții cât mai multor persoane, să îți concentrezi eforturile astfel încât să furi cât mai multe zâmbete de pe fețele din ce în ce mai triste ale românilor. În continuare SmartDreamers vă prezintă topul locurilor de muncă din diverse domenii.

Vânzări:

Brandbe își asigură o poziție funtașă în topul celor mai interesante job-uri din Brașov, intrând în această cursă cu anunțul de Consultanți Vânzări. Aici cerințele sunt accesibile, în sensul că brașovenii văd în experiența în vânzări mai degrabă un avantaj decât un criteriu eliminatoriu, preferând în schimb oameni cu foarte bune abilități de relaționare, comunicare și negociere, adică aptitudini pe care orice om atras de vânzări ar trebui să le aibă. Și la partea referitoare la limbă partenerii noștri de la Brandbe sunt indulgenți, adică, concret, se cere limba engleză la un nivel mediu, fără să trebuiască în mod special să o stăpânești la un nivel avansat.

București – Constanța. Cea mai îndrăgită rută de către bucureșteni în timpul verii se poate transforma în drumuri făcute cu regularitate, în interes de serviciu. Phonetastic, unul dintre partenerii Vodafone, caută un Sales Manager priceput, cu 3 ani de experiență în domeniu. Strategie, angajări, proceduri, evaluări, analize, feedback-uri, ordine, administare etc.

Imposibil să nu fi auzit măcar o dată sloganul “casa casei tale”. Eh, casa casei tale poate deveni chiar și job-ul tău. Asta deoarece cei de la Ambient, “părinții” sloganului amintit, ți-au pregătit un salariu motivant, o mașină de serviciu și o echipă faină cu care să îți petreci timpul. Iar asta atât în Cluj, cât și în Mediaș. Ca și în cazul altor poziții asemănătoare, și aici, ca și Reprezentant Vânzări, responsabilitatea ta va fi să identifici potențialii clienți iar mai apoi să promovezi și să vinzi produsele și serviciile companiei din domeniul materialelor de construcții.

 

Financiar – contabil:

Apropo de cerințe accesibile din punct de vedere al experienței, Emerson e și ea în căutare de un Junior Accountant în Cluj Napoca. Probabil cea mai activă companie din punct de vedere al angajărilor din Cluj (sau cel puțin așa ne dau nouă impresia), Emerson vrea de la tine să ai studii universitare economice, să știi bine de tot engleza și să ai experiență de până într-un an, adică să știi cu ce se mănâncă lucrul în sistemele bancare.

De un mic economist e nevoie și la Veo, pentru sediul din Iași. Departamentul Financiar – Contabilitate te așteaptă cu brațele deschise dacă ai studii economice și cunoștințe contabile. Se cere o mică experiență într-un post similar dar cel mai important e să nu-ți lipsească în niciun caz plăcerea de a lucra cu cifre și de a gestiona diverse situații financiare. Cât despre beneficii, reprezentanții Veo se mândresc cu faptul că au pus deoparte un salariu frumos și un mediu de lucru pe măsură pentru noul lor Economist Junior.

București. Raiffeisen Bank. Operator contabil. Asta-i pe scurt. Mai pe larg, operatorul contabil căutat de ei efectuează înregistrările contabile în baza documentelor justificative conform IFRS și Manualul de Contabilitate al Raiffeisen pentru fluxuri precum achiziții și plăți pentru bunuri și servicii de la furnizori, venituri, clienți, deconturi, provizioane ori incidente operaționale.

 

Administrativ:

Sub sigla BrandUP Interactive se găsește un alt anunț interesant: e vorba de un internship în domeniul administrativ, unul în urma căruia vei știi tot ceea ce ar trebui să știi despre ce implică activitățile generale în acest domeniu. De la tine, cei de la BrandUP se așteaptă să fii un detector de detalii, să ai în sânge dorința aceea de a învăța, să fii fluent în limba engleză și, în același timp, să fii sociabil. 

Și Domo vrea să pună mâna pe bucureștenii care au o atracție către documente și rapoarte. Aici e vorba de un job full time, cel de Secretară Front Desk. Nu se specifică nimic de experiență ca și criteriu eliminatoriu dar din anunț putem afla că principalele tale responsabilități vor fi ocupate de problemele adiministrative, preluarea și redirecționarea apelurilor telefonice, tehnoredactarea documentelor și rapoartelor specifice, organizarea întâlnirilor etc.

 

IT:

IT-ul ne trimite în frumosul oraș din Banat, Timișoara, acolo unde TRW vrea un Software Testing Engineer pe care să-l “trainuiească” bine de tot atât în România cât și peste hotare, în Germanie. Unde altfel, dacă tot discutăm de calitate? Experiența anterioară în testarea software-ului este, sigur, un avantaj, în timp ce studiile universitare legate de ingineria electrică, electronică, mecanică sau cele în informatică ori fizică sunt un must.

În căutare de aplicații noi, am dat de EEU, care e și ea în căutare de aplicanți noi, unii care să își dorească să ocupe poziția de Mobile Developer din cadrul companiei din București. Asta înseamnă că nici iOS și nici Android nu-ți vor pune probleme când vine vorba de dezvoltarea aplicațiilor iar pentru ca acest lucru să poată fi valid, atunci trebuie să bifezi cât mai multe dintre următoarele skill-uri: Java EE, RESTFul Web Services, JSON, XML, AJAX, JavaScript, JQuery, JSF, HTML5 sau CSS. 

Tot în București ne încheiem și scurta călătorie din această zi de sâmbătă, oprindu-ne la una dintre cele mai cunoscute companii atunci când vine vorba de gaming, Ubisoft. Producătorii celebrului joc Asassin’s Creed au nevoie de un artist al IT-ul căruia să îi ofere titulatura de 2D & 3D Artist. Te vei ocupa de conținutul grafic al unuia sau mai multor niveluri de joc și îți vei putea etala calitățile dobândite până acum în Adobe Photoshop în așa fel încât partea vizuală să fie demnă de imaginea pe care Ubisoft și-a creat-o de-a lungul timpului.

 

Cam asta a fost pe azi. Până săptămâna viitoare, când ne vom revedea în această secțiune, nu uita să arunci constant o privire și către celelalte opțiuni. Poate orașul în care îți dorești să lucrezi sau domeniul urmărit nu îl vei regăsi în acest text însă asta nu înseamnă că job-ul potrivit pentru tine nu există.

 

Sursa: http://smartdreamers.com/blog/

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.