Cateva sfaturi pentru cumpararea unor carti de specialitate

Scris de 

Cu toate că în ziua de azi e mult mai uşor să citeşti articole sau blog-uri de specialitate, mai există unele cărţi care merită cumpărate, indiferent că sunt din librărie sau de pe amazon sau elefant. Dar, înainte să arunci cu bănuţi, ar trebui să iei în considerare aceste sfaturi.

Verifică data publicăriii

 

Dacă doreşti să îţi lansezi o afacere - fie şi ea cât de mică, e bine să fii puţin cam la curent, indiferent de domeniu. În special dacă vrei să mergi pe varianta online. Cărţile publicate recent acoperă un spectru mult mai larg decât cele publicate...să zicem că...acum 5-10 ani.

 

 

Verifică acreditările

 

Are acel nene sau acea tanti habar despre ce vorbeşte? Are un dram de experienţă reală? Sau sunt doar poveşti cu peşti? Aruncă o privire asupra biografiei autorului, înainte să o cumperi.

 

 

Răsfoieşte-o

 

Uită-te la titlurile capitolelor, la stilul autorului şi dacă poţi, pe cât posibil, să verifici dacă acea carte este potrivită pentru dorinţele tale. De exemplu, dacă tu doreşti să citeşti doar despre marketing online, de ce ţi-ai cumpăra o carte în care sunt relatate toate tipurile de marketing? O carte centrată pe un anumit domeniu va intra în toate detaliile, fie şi ele cât de mici.

 

 

Evaluează-ţi opţiunile

 

Dacă doreşti să o cumperi o carte de pe internet, ar fi recomandat să aflii cât de multe detalii poţi despre ea, în special dacă are un preţ relativ ridicat. Dacă îţi place şi e utilă, nu vei regreta atât de mult. Dacă nu...eh.

 

p.s.: nu uita să îţi iei notiţe din ele. Îţi vor fi foarte utile pe viitor.

 

 

Încearcă să nu faci rabat de la calitate, doar din cauza preţului

 

 Dacă simţi că o carte îţi este adresată, nu evita să o cumperi doar pentru că e puţin cam prea scumpă. S-ar putea să-ţi fie de un real folos. Deşi, desigur, poţi oricând aştepta să se ieftinească sau poţi să o cumperi împreună cu un prieten. Dar nu renunţa la ea. Nu se ştie câţi bani îţi poate aduce pe viitor. *winkwink*

 

 

 

 

sursă foto: tumblr.com

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.