Ghidul studentului din Londra - Partea II

Scris de 

Londra este un oraș cu potențial și acest lucru este vizibil prin numărul mare de universități. Pe lângă aceasta, pot exista și dezavantaje odată ce te-ai mutat aici. 

 

Exceptând faptul că, cel mai probabil, nu vei cunoașt pe nimeni, nu vei știi nici unde se găsesc cele mai interesante locuri unde ar putea merge studenții. Este cel mai mare oraș din Anglia și asta face ușoară absorbția în mediul urban nou.  

 

Nu te teme, Ghidul Studentului vine cu cele mai noi informații despre Londra privită prin ochii studenților. Nu te va ajuta numai să cunoști împrejurimile, dar va fi util în economisirea unor bani (odată ce Londra este un oraș foarte scump).

 

Cel mai important din viața de student este acomodarea. După ce ți-am prezentat în prima parte cele mai utile informații referitoare la cum să te descurci într-un oraș ca Londra, acum e timpul să înveți cum să te descurci și ăn viața de student. Fiind singur într-un oraș nou, vei avea nevoie de ghidaj în ceea ce privește a găsi un loc unde ai putea să locuiești, care să fie îndeajuns de potrivit pentru tine.

 

Sunt mii de cămine studențești și proprietăți în Londra și înafara ei. Trebuie doar să ai grijă ce alegi.

Recomand partea centrală pentru că acolo ai acces la tot ceea ce ai nevoie. Pentru camerele pentru studenți, prețul ajunge de la 80 până la 130 de lire pe săptămână, asta depinzând de condiții și de zonă. Folosește ghidul studentului pentru locuință pentru sfaturi extra.

 

Sunt multe locuințe pentru stundeți în Londra așa cp nu trebuie să-ți faci griji ca nu vei avea unde locui. Dacă ești în căutarea unui apartament pe care să îl împarți și cu alți studenți, caută colegi pe Easy Roommate.

 

 

Sursa foto: gbposter.com

Larisa Lacatus

Sunt stundetă a Facultății de Asistență Socială. Îmi place să fiu înconjurată de oameni de la care am ce învăța. Iubesc romanele polițiste și ciocolata amăruie.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.