Umor negru si un super show in octombrie - Daniel Sloss vine la Cluj

Scris de  Sep 25, 2017

Celebrul comediant Daniel Sloss se întoarce la Cluj pe 22 octombrie cu un super-show marcat de umorul negru. Excentric, sarcastic, obraznic și autoironic, britanicul te va face să râzi în hohote și să vezi lucrurile dintr-o perspectivă inedită. Evenimentul face parte din turneul european “Daniel Sloss: NOW”.

 

După un succes de excepție în cadrul evenimentului desfășurat cu casa închisă în primăvara acestui an la Cluj, cel a cărui glume au umplut săli din întreaga lume, de la New York și Australia până în Londra și Edinburgh revine cu un nou turneu european desfășurat în perioada 16 Octombrie – 9 Noiembrie 2017.

 

O figură devenită celebră după participările la emisiuni precum Conan (SUA), Drunk History (Comedy Central) sau Sunday Night at the Palladium (UK), Daniel Sloss s-a remarcat prin show-uri sold out în întreaga lume. De la peste 10 spectacole desfășurate cu casa închisă la Edinburgh Festival Fringe, la două show-uri solo la New York, un DVD lansat și un discurs la TedX Talk (la vârsta de doar 19 ani), comediantul a devenit un personaj celebru prin cele peste 120 de show-uri puse în scenă în Australia, USA, UK și peste 20 de țări din Europa.

 

“Un show delicios de umor negru” – așa cum îl caracterizează jurnaliștii de la Mail (UK), va umple sala de la Cinema Florin Piersic cu o mulțime de zâmbete și glume englezești de calitate. Alături de Daniel Sloss va fi și Kai Humphries, câștigător al prestigiosului Forth Fringe Award 2016. Kai a devenit unul din cei mai tineri comedianți din UK însoțindu-l pe Daniel în turneul din Europa alături de show-uri de zile mari la Adelaide și Melbourne International Comedy Festival.

 

Cei interesați de show-ul Daniel Sloss: NOW sunt invitați să acceseze pagina oficială Comedy Weekend. Biletele pentru acest spectacol au fost deja puse în vânzare, iar prețurile variază în funcție de locul ales: 45 sau 60RON.

 

Citeste si:

---> 15 joburi bine platite pentru care nu ai nevoie de facultate

---> La ce trebuie sa fii atent cand cumperi un apartament în Cluj? – previziuni pentru piata imobiliara

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook