Student plin de calitati, nu caut nimic, doar ma laud!

Scris de 

Ieri ți-am spus care sunt cele mai proaste obiceiuri ale studenților. Ei bine, astăzi am să privesc partea plină a paharului și am să îți amintesc cele mai faine calități ale studentului! Am stabilit deja că nu ești perfect, dar ai câteva calități pe care poate nu le conștientizezi acum, deși te fac o persoană mai bună și mai frumoasă.

1. Ești altruist. Pachetul de la mama e burdușit de borcane cu zacuscă, șnițele și conserve. Păi cum să mănânci tu toată mâncarea? Mereu împarți totul cu colegii de cameră și cu prietenii. Asta te face o persoană altruistă, generoasă. La fel și cursurile, le pui pe grup ca să aibă acces la ele și ceilalți. Chiar dacă nu faci asta de fiecare dată, important este că ai intenția de a face bine altora și nu ești egoist.

 

2. Ești plin de energie. Nimeni niciodată nu va avea atât de multă energie ca tine la 20 de ani. Chef de studiu, de club, de băut, de muncit, sute de vise, dorințe și idealuri de îndeplinit. Tu ești omul care va face orice să ajungă acolo unde își dorește, iar asta e de apreciat! 

 

3. Ești sociabil. Vrei să cunoști oameni noi, te afli mereu în miezul evenimentelor, îți faci prieteni foarte ușor. Ești dependent de relațiile sociale și efectiv nu te simți bine dacă nu ești înconjurat de alți tineri frumoși, la fel ca tine! 

 

4. Ești optimist. Aglomerația din troleul 25 nu ți se pare enervantă, ci ocazia perfectă pentru a observa diferitele tipologii umane, să împarți camera de cămin cu alte patru persoane ți se pare distractiv, iar covrigul din stație e un mic-dejun perfect pentru tine. Profită de aceste momente în care nicio problemă nu pare chiar atât de gravă, viitorul pare absolut incredibil, iar toate forțele universului lucrează pentru ca tu să primești ceea ce îți dorești. Peste câțiva ani vei zâmbi amintindu-ți de aceste zile!

 

5. Ești dornic să experimentezi. Gândește-te la partea bună a faptului că încă nu ai experiență de viață: ești mereu deschis la nou, descoperi zilnic noi plăceri, delicii culinare, te îndrăgostești des, călătorești, te bucuri de fiecare lucru mărunt. Te afli în plin proces de maturizare, deci profită de acești ani! 

 

Ești mai bun decât crezi! Ai încredere în tine și totul va veni de la sine! 

 

Sursa foto: agenda.ro

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.