Caminele din Hasdeu vor fi disponibile prin rotatie in perioada vacantei de vara

Scris de 

Conducerea Universităţii Babeş-Bolyai, în urma negocierilor cu reprezentanţii legitimi ai studenţilor din universitate (CSUBB), a găsit o soluție pentru asigurarea unui cămin disponibil, prin rotație, pe perioada vacanței de vară. Astfel, studenţii doctoranzi, cei care îşi desfăşoară stagiile de practică obligatorie, cei care sunt membri în echipe de cercetare sau de organizare a unor manifestări naţionale şi internaţionale, cei care sunt implicaţi în programe de internship, dar şi studenții proveniți din centre de plasament și orfanii de ambii părinți, vor putea beneficia de un spațiu de cazare, pe perioada vacanței de vară, în căminul UBB disponibil.

În prezent, pe baza propunerilor avansate de reprezentanții CSUBB, Direcția Generală Administrativă a UBB, încearcă să identifice încă o soluție, pentru a răspunde tuturor solicitărilor primite din partea studenților.

 

Conducerea UBB apreciază disponibilitatea Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) de a oferi spații de cazare studenților UBB, în căminele proprii, aspect firesc în condițiile în care, în ultimii ani, UBB a aprobat şi a permis cazarea unui număr considerabil de studenți de la alte universităţi clujene, pe baza Regulamentului de Taxe (tarife) administrative, aprobat de Senatul Universității.

 

Direcția Generală Administrativă (DGA) a Universității, a aprobat o serie de lucrări complexe de reparaţii şi curăţenie generală pentru toate căminele aflate în administrarea UBB, pe perioada vacanţei de vară. Pentru toate căminele se vor efectua reparaţii şi igienizări pe coridoare, casa scării, oficii, fumoare, grupuri sanitare, săli de lectură şi camere. De asemenea, sunt prevăzute și lucrări de exterior: reparații tencuială, înlocuirea placajelor ceramice pentru scările de acces, refacerea finisajelor deteriorate, repararea elementelor de tinichigerie și refacerea perimetrală a trotuarelor de protecție cu asfalt și borduri noi. Complexitatea lucrărilor prevăzute impune închiderea tuturor căminelor aflate în administrarea UBB, pe durate de timp diferite, conform unui grafic stabilit la nivelul DGA.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.