Organizeaza un maraton de Craciun in stil studentesc

Scris de 

Odată cu frigul de afară se anunță și sărbătorile de iarnă. Mulți dintre prietenii tăi sau chiar și colegii de cameră au început să plece acasă mai devreme, prelungindu-și vacanța, astfel că singurul lucru care îți rămâne de făcut este să organizezi un maraton de Crăciun/Revelion timpuriu, în stil studențesc. Până pleci acasă uite ce trebuie să faci neaparat:

1. Party în cămin

Dacă stai în cămin, trebuie să negociezi cu portarul pentru a vă lăsa peste program, iar de aici încolo doar imaginația și bunul-simț le mai ai ca limită.

Nu uita: oamenii contează cel mai mult la o petrecere, așa că invită doar persoane de gașcă, cu care te vei distra, amuza și cu care vei vrea să repeți figura.

Pe lista de cumpărături trece pe lângă alcool și niște biscuiți, fursecuri și dacă nu stai prea rău cu bugetul, prepară și niște aperitive, deoarece nu vrei să li se facă tuturor rău sau să plece acasă mai devreme din cauză că nu e niciun non-stop prin apropiere.

 

2. Decoreazăți camera!

Sărbătorile de iarnă sunt o dată în an, așa că ai voie să fii cât mai inventiv, iar excesul este bun – când vine vorba de decorații :P. Dacă stai în cămin, poți să organizezi o acțiune la nivel „global” și să îi convingi și pe colegii tăi să decorați întregul cămin.

Puteți organiza un concurs, care se va termina cu o petrecere, iar cea mai „crăciunoasă” cameră să câștige! (nu va conta ce, important e ca toată lumea să se distreze și să se simtă bine)

 

3. Noaptea albă a filmelor de Crăciun

Asta nu trebuie ratată în niciun caz. Ce este decembrie fără celebrele filme de Crăciun?

Organizează cu prietenii tăi cei mai buni un maraton de filme de Crăciun. Nu uita de popcorn și ciocolată caldă (cu sau fără topping cu aromă de rom).

Dacă nu ai o listă deja pregătită, uite ce îți recomandăm noi:

           - Cum a furat Grinch Crăciunul – pentru răutăcioși

           - Singur acasă 1 și 2– dacă nu te-ai super plictisit de ele

           - Miracol pe strada 34 – film clasic de Crăciun, care în SUA rulează în fiecare an de când a apărut, adică 1947

           - Elf – merge perfect după un film clasic, deoarece nu vă veți mai opri din râs

           - Frozen – apărută anul acesta, o animație care nu trebuie ratată

 

4. Schimbul de cadouri, de la Moșul Necunoscut

La facultate, la lucru, în cămin sau cu prietenii tăi, este modul perfect de a face rost de un cadou timpuriu. Pe lângă o sumă maximă admisă propune și o temă amuzantă, legată de Crăciun, pe care trebuie să o îndeplinească aceste cadouri de la Moșul Necunoscut.

Instituie și regula conform căreia fiecare cadou trebuie să aibă o poveste, iar această acțiune va deveni mai interesantă și mai amuzantă.

 

Nu pot să-ți urez decât spor la maraton și distracție cât mai mare!

 

Sursa foto: news.com.au

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.