Ziua Nationala a Romanilor in Cluj-Napoca - program detaliat

Scris de  Noi 29, 2014

Programul de 1 decembrie arată la fel, an de an, la Cluj. Așa că și luni, 1 decembrie 2014, clujenii pot participa la paradele miliare, la câteva spectacole folclorice și pentru copii, iar ziua se încheie cu tradiționala retragere cu torțe.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Cluj, în prima parte a zilei vor avea loc în Piața Avram Iancu, slujbe religioase și depuneri de coroane la statuia lui Avram Iancu, urmând ca apoi să se desfășoare parada militară organizată de Divizia 4 infanterie „Gemina”. Retragerea cu torţe desfăşurată pe traseul Piaţa Lucian Blaga – strada Napoca – Bulevardul Eroilor – Piaţa Avram Iancu are şi ea loc de cinste. Pentru ca parada militară de 1 decembrie să iasă perfect, efectivele din instituţiile participante vor efectua duminică, între orele 15.30 şi 16.30 un antrenament în Piaţa Avram Iancu. Pe durata repetițiilor traficul va fi restricționat pe străzile din centrul Clujului.

 

Aproximativ 580 de efective din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Inspectoratului de Poliţie Cluj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”, Serviciului Român de Informaţii Cluj, din Crucea Roşie Română şi Poliţia Locală Cluj-Napoca, cu aproximativ 40 de mijloace tehnice vor participa la parada organizată la Cluj-Napoca pentru a marca Ziua Naţională a României”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Cluj.

 

Piata Unirii

16:00 Corul Filarmonicii de Stat Transilvania

Corul barbatesc din Finteusul Mare

Ansamblul Folcloric Martisorul

Sava Negrean Brudascu

Ionut Fulea

Dinu Iancu Salajanu

Aurel Tamas

Dumitru Farcas

 

19:00 Aprinderea iluminatului festiv

Concert Smiley

 

Str. Napoca – B-dul Eroilor – Piata Avram Iancu

19:50 Retragerea cu torte

Piata Avram Iancu

20:00 Spectacol de artificii

Piata Unirii

20:15 Aldo Blaga & Tzika Sax Orchestra

 

Sursa: primariaclujnapoca.ro, voceatransilvaniei.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.