Esti student economist? Indrazneste sa visezi!

Scris de  Mar 09, 2016

Începând cu data de 10 martie 2016, ASER – Asociaţia Studenţilor Economişti din România – organizează cea de-a VI-a ediţie a proiectului Dream Big, acesta fiind destinat studenţilor care au nevoie de îndrumare pentru a işi urma visul, având sprijinul unor modele demne de urmat din lumea businessului românesc.

 

Proiectul se desfăşoară în perioada 10 martie-31 martie, fiind urmat de o perioadă de mentorat şi coaching şi se structurează în trei etape. Prima etapă a proiectului este reprezentată de conferinţa “Dream Talk”, care va avea loc pe 10 martie, la ora 15:00, in sala Iridium, Hotel Sheraton. Conferinţa va fi moderată de către Andrei Niculae -voce Radio 21- si Gabriel Fereşteanu -jurnalist Evenimentul Zilei- şi va fi susţinută de invitaţi precum Cristian Hossu, Zoia Zărnescu, Mihai Holhoş (Mikey Hash), Cristian Oneţiu, Sergiu Neguţ şi Alexandru Vesa.

 

Workshopurile, trainingurile şi coffee talks constituie etapa de Dreambuilding, în care participanţii vor avea ocazia de a intra în contact direct cu trainerii şi mentorii specializaţi în diferite domenii, care au rolul de a contribui la construirea drumului către succes al tinerilor implicaţi în proiect. În cadrul acestei etape, studenţii vor participa la traininguri şi workshopuri, precum Autocunoaştere şi inteligenţă emoţionala,Managementul schimbării, Time Management, Success – What’s next,  Guts, Intellect, passion or LUCK – Which is the main element of success, Leadership Personal, Misiune, viziune, valori şi setare de obiective, Branding Personal şi Paşii spre visul tău.

 

Perioada de mentorat şi coaching constituie ultima etapa a proiectului, în care 20 de participanţi vor beneficia de mentorat 1 la 1, alături de persoane de succes ale mediului economic românesc, în timp ce alţi 15 participanţi vor avea parte de sesiuni de coaching de grup.

 

Îndrăzneşte să visezi mareţ şi porneşte în drumul către succes! Ia-ţi visul în propriile mâini şi înscrie-te până pe 11 martie, pe http://goo.gl/7NcGr8!

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.