Se apropie Buzz Camp 2016 @ 12 aprilie Hotel Victoria Cluj

Scris de  Mar 29, 2016

Inspire Group a dat startul înscrierilor pentru ediția din această primăvară a evenimentului BuzzCamp, cu numărul de ordine 15. Pentru că ne dorim să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, la ediția BuzzCamp Career Series, TU ești în prim-plan.

În data de 12 aprilie, la Hotel Victoria, BuzzCamp vine în vizită la Cluj-Napoca cu episodul „Certificări sau Facultate?”, în cadrul căruia ești invitatul nostru pentru a face primul pas în dezvoltarea ta continuă.

În contextul actual, este mai eficient să urmezi cursuri de specializare acredidate sau diploma de licență este piatra de temelie din CV-ul tău? 

Călin Biriș, trainer și fondator al workshop-urilor de marketing Online – Negru pe alb și Ovidiu Oltean, Professional Speaker,vin cu răspunsuri la întrebările tale. Vei afla de la trainerii invitați la conferință despre utilitatea cursurilor și dacă sunt recunoscute la nivel international.

“Oare este mai bine pentru dezvoltarea mea să urmez un curs de scurtă durată pentru certificare sau să urmez o facultate, iar la sfârșitul acesteia să fiu licențiat?”

Din partea companiilor prezente, Jason Schildt, Site Manager la Garmin Cluj și Arcadis vin să-ți răspundă la întrebările legate de certificările obținute în urma cursurilor. Sunt acestea suficiente pentru a te angaja la compania visată sau facultatea studiată cântărește cel mai mult în CV-ul tău?

Tot la BuzzCamp Cluj vei afla abordarea companiilor vizavi de programele de traininguri pe care acestea le oferă tinerilor angajați și dacă informațiile învățate la cursurile din timpul facultății sunt aplicate la locul de muncă.  

Practic, vei afla ce impact are educația formală în dezvoltarea și formarea profesională a tinerilor și cât de atractive sunt instrumentele de învățare folosite în facultăți. Totodată, vei descoperi importanța educației non-formale, a metodelor de învățare aplicate, dar și cât de mult contează la angajare acreditările obținute.

În a doua parte a zilei, vei sta de vorbă cu specialiștii de la EY, Bitdefender, Garmin și Arcadis în cadrul workshop-urilor pregătite special pentru tine.

Rezervă-ți locul la BuzzCamp și fii regizorul carierei tale! Înscrierile se fac aici.

Ultima modificare Marți, 29 Martie 2016 16:39
Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook