Studentii sunt sarbatoriti la Cluj - in weekend incep Zilele Studentilor!

Scris de  Mai 11, 2018

Asociația Tineri pentru Transilvania revine cu cea de-a doua ediție a proiectului  „Zilele Studenților”. Cu un program complex dedicat tinerilor din Centrul Universitar Cluj, Zilele Studenților urmărește crearea unui cadru adecvat pentru implicarea studenților în diverse activități culturale, sportive, recreative și de divertisment. Proiectul se desfășoară în perioada 13 - 30 mai 2018 și urmărește activarea mai multor locații din Cluj-Napoca.

 

„Zilele Studentilor” reprezintă un program complex multidirecțional pentru tinerii lideri și studenții din Centrul Universitar Cluj, ce urmăreşte dezvoltarea continuă și exponenţială a tinerilor aflaţi în poziţii de conducere sau cu responsabilităţi, prin formarea de competenţe reale, dar și crearea unui cadru adecvat pentru implicarea studenților în diverse activități culturale, sportive, recreative și de divertisment. Echipa organizatoare îți dorește să implice tineri care fac parte activ în viaţa socială şi culturală a comunităţii din care fac parte, prin punerea în valoare a talentului şi pasiunii acestora.

 

A fost creat un program cuprinzător care să permită participarea tuturor studenților doritori, la manifestări/concursuri culturale, sportive și de divertisment, la cursuri de formare şi dezvoltarea de activităţi (mini-proiecte) derulate de către participanţii din proiect. Programul se desfășoară sub formă de concurs, în diferite locații din Cluj-Napoca, iar participanții trebuie să treacă prin probe precum: Cursă cu Hidrobicicleta, Dodgeball, Tir cu Arcul, Laser Tag, Quiz, Human Fusball, Gaming, Climbing și multe altele.  Valoarea totală a premiilor este de peste 15.000 de LEI, și se acordă în funcție de punctaj și locul ocupat în clasament.

 

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Înscrierea echipelor în concurs este gratuită şi se va face prin baza formularului de înscriere. Pentru detalii sumplimentare, vă rugăm să vizitaţi Regulamentul General.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

masuta de cafea din sticla

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.