Parlamentarii au pus gand rau petrecerilor din caminele studentesti

Scris de 

Propunerea de a fi interzise chefurile in caminele studentesti aparține unui grup de 12 parlamentari PSD și unul al minorităţilor, care vor să modifice Legea Educaţiei. Aleşii vor să interzică și orice formă de campanie electorală şi manifestările religioase printre studenţi.

 

Parlamentarii vor discuta un proiect de lege prin care chefurile în cămine să fie interzise. La polul opus, tinerii cer condiţii decente în cămine şi mai mulţi bani pentru educaţie.

 

Una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le poate avea un student e legată de chefurile din cămine. Deputaţii vor însă să pună stop petrecerilor studenţeşti, ba chiar să le interzică prin lege. Strădania parlamentarilor e cu atât mai ciudată cu cât, susţin tinerii, evenimentele zgomotoase deja sunt reglementate clar în campusuri.

 

“Petrecerile sunt interzise după orele 22.00 în cămine, iar studenţii merg să se distreze la terase ori în cluburi. Deputaţii ar face bine să se ocupe de problemele reale ale tinerilor, şi nu de unele inexistente. Aş fi bucuros să văd un politician de la noi cum trăieşte o lună dintr-o bursă studenţească”, a declarat Nicolae Tunsoiu, preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, despre legea privind chefurile în cămine interzise, potrivit aceleiaşi surse citate mai sus.

 

Iniţiativa le aparţine mai multor parlamentari social-democraţi, care le-au pus gând rău petrecăreţilor. În timp ce unii resping această iniţiativă, alţii cer ca petrecerile să fie organizate doar în anumite zile ale săptămânii.

 

Sursa: click.ro, stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.