UBB organizeaza lansarea cartii „Poezia romaneasca neomodernista"

Scris de  Iul 03, 2018

Universitatea Babeș-Bolyai, alături de Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj, Muzeul Național al Literaturii Române București, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Cluj și Editura Școala Ardeleană organizează joi, 5 iulie 2018, un eveniment special dedicat profesorului clujean Ion Pop la împlinirea vârstei de 77 de ani.

 

Cu acest prilej, se va lansa noua sa cartePoezia românească neomodernistă”. Este un proiect editorial dedicat Centenarului Marii Uniri, apărut sub egida Bibliotecii Județene „Octavian Goga” Cluj și a Muzeului Național al Literaturii Române din București, Colecția Şcoala ardeleană de critică şi istorie literară.

 

La evenimentul, organizat de la ora 18.00, în Sala Auditorium Maximum (str. M. Kogălniceanu nr. 3), vor prezenta: Irina Petraș, Sorina Stanca, Corin Braga, Al. Cistelecan, Alex Goldiș și Mircea Martin. În cadrul acestuia va exista și un moment muzical susținut de către pianistul Cristophe Alvarez (Franța).

 

Citeste si:

---> Doar #3zile pana incepe NEVERSEA! Vezi detalii organizatorice importante!

---> UNTOLD vrea sa devina un festival 100% sustenabil si verde

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.