Avantajele tamplariei PVC – standarde de calitate de la Rivo Construct

Scris de 

Evolutia din ultimii ani in domeniul arhitecturii a pus in prim plan sistemele de ferestre si tamplaria folosite pentru locuinte si cladiri destinate utilizarii comerciale. Desi initial aceste sisteme au fost considerate doar practice si de buna calitate fata de cele folosite anterior, acum sunt disponibile si in variante numeroase de design, potrivite atat pentru stilul clasic cat si pentru cel futurist.

Rivo Construct este unul dintre cei mai eficienti furnizori de tamplarie din PVC din Bucuresti, iar motivul principal al succesului inregistrat se datoreaza standardelor calitative inalte si a preturilor competitive pe care le practica.

 

Iata care sunt avantajele tamplariei PVC furnizata de catre Rivo Construct si convinge-te singur ca produsele pe care le ofera sunt cea mai buna optiune pentru locuinta ta:

 

1. Costurile de achizitie ale tamplariei PVC sunt mai mici decat cele ale altor sisteme similare executate din lemn sau alte materiale costisitoare si mai putin longevive.

 

2. Tamplaria PVC izoleaza din punct de vedere termic orice locuinta sau incapere, iar produsele oferite de catre Rivo Construct prezinta coeficienti de transfer termic foarte mici, optimizand astfel temperatura din locuinta ta si reducand costurile alocate incalzirii acesteia prin instalatii care functioneaza pe baza de gaz, current electric sau alte tipuri de alimentare prin combustibili ecologici.

 

3. Feroneria folosita pentru confectionarea tamplariei termopan comercializata de catre companie este de provenienta germana si realizata in confomitate cu standardele de calitate nemtesti. Aceasta rezista pana la 15.000 de cicluri de inchidere – deschidere, garantat.

 

4. Tamplaria furnizata de catre Rivo Construct nu izoleaza locuinta doar din punct de vedere termic, ci si din punct de vedere fonic. Aceasta poate reduce cu pana la 40 – 50 de decibeli nivelul sunetelor care patrund in locuinta si ofera astfel utilizatorilor un confort fonic sporit.

 

5. Tamplaria PVC este realizata de catre o echipa instruita de catre experti din Germania si ofera o etanseizare optima a locuintei. Imbinarile profilelor prin procese de sudura, dar si calitatea garniturilor folosite asigura incompatibilitatea acestora cu scurgerile si infiltratiile de apa, cu transferul termic cu mediul din afara locuintei si cu zgomotul.

 

6. Spre deosebire de tamplaria clasica din lemn, cea confectionata din PVC este mult mai usor de intretinut. Aceasta se curate cu usurinta si nu necesita vopsiri sau lacuiri repetate pentru a-si mentine aspectul si rezistenta.

 

7. Din punct de vedere estetic, tamplaria PVC a evoluat foarte mult in ultima perioada. Rivo Construct iti pune la dispozitie o gama variata de culori in acest sens, dar si produse compatibile cu stilul clasic si elegant, similar materialelor naturale asa cum este lemnul.

 

Sursa foto : vikonechko.com.ua

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.