Joburi de top in IT pe platforma Smartdreamers in septembrie

Scris de  Sep 23, 2014

În condițiile în care dependența de tehnologie, de tot felul de gadget-uri și, implicit, de lumea online este în continuă creștere, nevoia companiilor de a aduce oameni cu înclinații tehnice este direct proporțională cu aceasta. Totodată, nu este întâmplător faptul că și interesul tinerilor pentru domeniul lui Steve Jobs, nume parcă predestinat acestui top, este în ascendență și că aceștia speculează din ce în ce mai mult aspectul conform căruia această dependență a companiilor se transformă, într-un final, în salarii peste medie pentru ei, program flexibil și atmosferă de lucru de cele mai multe ori diferită, în sensul bun, de cea clasică.

Dacă tot am pomenit de salarii peste medie, atunci începem topul din această săptămână cu Microsoft-ul lui Bill Gates. Cunoscuta companie caută în Timișoara un Junior Software Developer. Limba și limbajul sunt principalele criterii prin care te poți diferenția de ceilalți concurenți si, deci, ca să beneficiezi de pachetul salarial, de traininguri semnate Microsoft și de celelalte facilități trebuie să cunoști bine limba engleză și să fii bun pe C, C++, Java sau C#.

 

Părăsim Banatul și ne îndreptăm spre capitală, acolo unde Bitdefender, cunoscuta companie de antivirus, vrea un Web Developer – Online Team în București. Aici e necesar ca experiența pe care o ai în web development să atingă 2 ani, timp în care PHP și JavaScript/AJAX/jquery sunt bifate “avansat” în nivelul tău de cunoștințe. Undeva la mijloc se situează SQL, HTML și CSS iar despre Linux și XML trebuie să ai o mică idee, adică sa fii cel puțin începător și ești mai aproape de beneficiile promise, printre care se numără camera lor de relaxare (foosball, piscină, Wii, darts).

 

Tot în București, însă de data aceasta un anunț pentru artiștii online-ului, Domo, sponsorul oficial al celor mai renumite echipe de fotbal din România, recrutează Web Designer. Aici, ajutat de Adobe Photoshop, vei avea grijă ca produsele dezvoltate, design-ul site-ului, al newsletter-elor etc, nu doar să se plieze pe linia de brand ci să se identifice cu însuși brandul. Așadar, pe scurt, job-ul e o combinație de abilități tehnice și creativitate.

 

Nici săptămâna aceasta nu avea cum să treacă fără să ajungem și în partea centrală a Ardealului, în frumosul Cluj-Napoca. Aici, SIEMENS te invită să îți petreci ziua prin birourile lor și îți pune în piept ecusonul de Junior Developer Test Automation. Pentru asta nu e nevoie de ani de experiență în spate, căci te vor forma ei, însă e necesar ca engleza sau germana ta să fie la un nivel de invidiat, iar cunoștințele pe care le ai în C++, C# și SQL vor fi cele care vor face cu adevărat diferența.

 

Atrași de oferta celor de la Creative Games mai rămânem o clipă în Cluj, pentru ne asigura că viitorul relaxării noastre nu e pus în pericol. Concret, se caută Game Developer cu minimum 1 an experiență în domeniu, timp în care dezvoltarea jocurilor în FLASH și HTML5 era la ordinea zilei. Așadar, la ei vei dezvolta aplicații, vei scrie cod as 3 conform standardelor interne și te vei implica mult în perfecționarea muncii în echipă.

 

Și pentru că vorbeam și la început, în descrierea textului, despre atmosferă relaxantă, poate cel mai bun exemplu în acest sens îl putem regăsi la prietenii noștri de la [e-spres-oh], care te așteaptă la un interviu în mansarda – cafenea a lor din Timișoara dacă ești un Front-end Developer priceput. Pe lângă experiența ta în HTML5, JavaScript / jQuery, CSS și alte abilitățile tehnice menționate în anunț, e necesar să fii expert în scheme de joc pentru FIFA sau măcar în controlarea unui Terran, Zerg sau Protoss și să ai cunoștințe de table sau câteva strategii de Catan. Citește mai multe despre [e spres oh] și despre cultura lor organizațională inedită aici

 

București, Brașov, Câmpia-Turzii, Iași, Pitești, și Suceava. Aici e nevoie de e-Commerce Developeri experimentați, cu solide cunoștințe de JavaScript, frontend și backend. Sigur, Magento sau ASP.NET sunt un mare plus. OSF Global Services este angajatorul și partea cea mai interesantă constă în programul flexibil pe care îl ai, având chiar posibilitatea de a lucra de acasă. Important este ca tu, ca și om, să fii altruist și pasionat de succes, un bun team player și un profesionist pe care gestionarea simultană de proiecte nu îl sperie câtuși de puțin.

 

1 an experiență în testarea software-ului, flexibilitate, spirit de echipă, cunoașterea limbii engleze, atenție la detalii și experiență de lucru cu programe de bug reporting. În mare, acestea sunt plusurile care fac diferența și îți pot asigura un loc în cadrul echipei SmartX, care vor un Software Tester smart. De traininguri și de programe special concepute pentru a-ți dezvolta cariera promit să se ocupe ei, așadar tot ce mai trebuie să faci în această fază este să aplici. 

 

Mega Image nu deschide doar magazine, ci și în permanență noi poziții, așa că vom încheia topul cu anunțul lor. Mai exact, e vorba de IT Application Analyst pentru București și, precum în cazul anterior, doar un an de experiență în domeniul IT-ului e suficient pentru a face primii pași către echipa celui mai mare lanț de supermarketuri din România. Sigur, pentru asta mai ai nevoie de cunoștințe de bază SQL și alte aptitudini specifice domeniului însă foarte important e să nu îți lipsească acea atitudine de tip “can do”.

 

Și dacă tot am ajuns la linia de Finish a topului care dă Startul acestei săptămâni, ca ultimă mențiune o sa ne folosim și de această dată de următorul sfat: Nu te mulțumi niciodată cu puțin și caută în permanență și alte opțiuni!

 

Sursa: http://smartdreamers.com/blog

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.