Joburi de top in VANZARI pe platforma SmartDreamers - octombrie

Scris de  Noi 26, 2014

Vânzare, vânzare, vânzare. Toți vând ceva, ție sau altcuiva. Așa că echipa SmartDreamers s-a hotarât să facă un top al joburilor din acest domeniu axat pe luna octombrie. Vezi dacă ți se potrivește ceva și aplică. Nu știi cum poți ajunge și tu în top, fără măcar să îți propui așa ceva.

În București, Valoris vrea un Junior Sales Representative cu potențial. După cum spun reprezentanții companiei, potențialul primează în fața experienței iar astfel de persoane vor fi ajutate să își dezvolte abilitățile pe care le au. Din perspectiva lor, candidatul ideal e o persoană care poate face cu ușurință mai multe activități în același timp, are o atitudine pozitivă și o neîncetată dorință de a învăța lucruri noi.

 

Tot în București, PepsiCO îți propune să apeși pedala de accelerație. Nu doar a mașinii, ci și cea care mărește viteza atingerii target-ului pe care îl vei avea. Ca agent de vânzări pe teren, în mod evident, va trebui să deții un permis de conducere categoria B, dar care nu te va ajuta fără să ai și o gândire analitică, orientare către rezultat, eficiență interpersonală și abilități de negociere.

 

O altă ofertă interesantă vine din Vest, în Arad și Timișoara. Aici, Raiffeisen Bank are nevoie de un Coordonator Vânzări Directe profesionist. Ei îți propun să îți recrutezi propria echipă de consultanți financiari, să îi ajuți la dezvoltarea profesională și să analizezi constant munca lor, sub forma unor rapoarte. Practic, aceștia îți propun să îți conduci propria afacere într-o relație de parteneriat cu Raiffeisen. Sigur, nici beneficiile nu vor lipsi, iar pachetul de compensare este unul motivant, corelat direct cu rezultatele obținute. În plus, vei beneficia și de programe de instruire și dezvoltare personală și profesională, pregătire menită să îți ușureze munca pe care o vei avea

.

Și iCredit e activă în piața muncii, prin poziția lor care acoperă mai multe orașe precum București, Brăila, Brașov, Timișoara, Tulcea, Oradea și Iași. Mai exact, ei caută Consultanți de Credite comunicativi și ambițioși, indiferent de vârstă, sex, studii sau experiență. Ce va trebui să faci? Să oferi consultanță clienților în alegerea celui mai potrivit tip de credit, în funcție de nevoile existente. De asemenea, vei fi responsbil pentru colectarea ratelor la creditele acordate și de informarea clienților cu privire la promoțiile curente, produsele și serviciile iCredit.

 

Dacă tot am călătorit virtual prin atât de multe din orașele mari ale țării, e timpul să facem o mică oprire și la Cluj Napoca. Aici, Eneria Cat vrea un Consilier Vânzări Piese de Schimb pe care să-l responsabilizeze cu promovarea activității de service a firmei, cu preluarea solicitărilor clienților pentru piese și consumabile, cu redactarea, transmiterea și negocierea ofertelor către clienți și, nu în ultimul rând, cu creșterea bazei de date și a portofoliului pe care îl vei avea. Pentru a putea face toate acestea, chiar dacă experiența nu este un criteriu eliminatoriu ci mai degrabă un avantaj, e important să ai studii superioare în electromecanică sau mecanică, permis de categoria B și cunoștințe bune de engleză.

 

Nu foarte departe de Cluj, în județul Mureș, mai exact localitatea Reghin, Kastamonu România pune la bătaie job-ul de Sales Manager, pentru cei care cunosc limba lui Dostoievski. Da, vei avea nevoie de rusă deoarece va trebui să menții relațiile cu clienți din Ucraina, acolo unde va trebui să dezvolți rețeaua de clienți și să actualizezi permanent informațiile despre piață și concurență. Cât despre aptitudini, trebuie să fii comunicativ, dinamic, entuziast, receptiv, responsabil și atent la detalii. În principiu, skill-uri necesare pentru a lucra în vânzări. 

 

Înainte să părăsim Ardealul, facem un mic popas și la Brașov. Otto Broker îți oferă șansa de a fi un mic Jordan Belfort, broker-ul de succes al cărui rol a fost jucat de Leo DiCaprio în cunoscutul film The Wolf Of Wall Street. În schimbul unui pachet salarial motivant, curpins din salariu fix + bonusuri + comisioane, a training-urilor și altor beneficii, ei așteaptă de la tine, prin poziția pe care o vei ocupa, cea de Junior Broker, să cunoști și să promovezi produsele companiei, să consiliezi clienții Otto Broker, să fii orientat către atingerea țintelor de vânzări și să fii foarte atent cu documentele cu care vei lucra.

 

În București, TotalSoft este în căutarea unui Sales Manager priceput. E nevoie să ai 3 ani experiență în vânzarea de tip B2B, să fii pasionat de tehnologie și să stăpânești foarte bine limba engleză. Pe lângă alte aptitudini tehnice, nici calitățile de vânzare nu trebuie să lipsească. Negocierea, atenția la detalii și bunul lucru individual ori în echipă sunt, așadar, un must have.

 

Încheiem topul împărțindu-ne în mai multe orașe, mai precis în Craiova, Pitești și Râmnicu Vâlcea, datorită ofertei pe care La Fântâna o pune la bătaie, cea de Reprezentant Vânzări. Pentru acest job, 2 ani de experiență în vânzări sunt suficienți, timp în care dezvoltarea unor abilități de comunicare, negociere sau de respectare a deadline-urilor nu ar trebui să lipsească. Ca și Reprezentant Vânzări, va trebui să prospectezi și să identifici noi clienți, să promovezi imaginea companiei, cât și serviciile oferite de aceasta, să negociezi contracte pe termen lung și să menții relații profesionale apropiate cu clienții din portofoliul tău.

 

Atât pentru această săptămână. Ca de fiecare dată, nu uitați de clasicul nostru sfat de a nu vă mulțumi cu puțin și de a căuta mereu și alte opțiuni. Baftă la aplicări!

 

Sursa: smartdreamers.com/blog

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook