Targul de Craciun Cluj-Napoca s-a clasat pe locul 8 in topul celor mai frumoase targuri de Craciun din Europa

Scris de 

Organizatorii concursului Best Christamas Markets in Europe au anunţat clasamentul final din acest an. Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca s-a situat pe locul 8 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa

 

„Avem rezultatele oficiale! Cluj-Napoca, pe locul 8 în competiția Best Christmas Markets in Europe organizată de European Best Destinations!. Cu 14.442 de voturi, Cluj-Napoca se clasează pentru al doilea an la rând în top 10 al târgurilor de Crăciun! Suntem copleșiți de bucurie și vă mulțumim înzecit pentru voturi„, au transmis organizatorii târgului din Cluj-Napoca." 

 

Câştigătorul din acest an este Târgul de Crăciun din Budapesta, urmat de cel din Viena. Pe locul al treilea s-a clasat Târgul de Crăciun din Gdansk. Clasamentul complet poate fi consultat aici

 

Anul trecut, Târgul de Crăciun Cluj-Napoca s-a clasat pe locul 10 în topul celor mai frumoase astfel de târguri din Europa.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.